Bold & Beautiful’s Don Diamont: foto’s van de bruiloft van zoon Alexander


Zijn foto’s en video’s waren het op één na beste ding om daar te zijn.

Vet en mooi hoofdrolspeler Don Diamont is geen onbekende in bruiloften. Als Brad op De jongeren en de rustelozen en Bill op zijn huidige soap, hij is meer dan een half dozijn keer getrouwd. Maar er zijn maar heel weinig huwelijken die zo speciaal waren als de bruiloften die hij het laatst bijwoonde.

Nadat middelste zoon Alexander, een 27-jarige quarterback uit Indiana U die vastgoedmagnaat werd, in het huwelijksbootje stapte met model Audrey Feyz, riep de vader van de bruidegom uit: “Wat een prachtig huwelijksweekend voor onze families vol liefde, gelach en tranen van vreugde!”

Je kon papa bijna trots zien uitstralen terwijl hij verder zei: “Gefeliciteerd, Alexander en Audrey”, en die vrouw Cindy Ambuehl eraan toevoegde “en ik hou van jullie.”

Acteur Don Diamont en zoon Alexander wonen de première van 'The Road to El Dorado' Westwood bij op 29 maart 2000 in Mann Village Theater in Westwood, Californië.  (Foto door Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Dat zijn vader en zoon in 2000.

Krediet: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection/Getty Images

Als we nu maar iets konden doen aan Diamont’s relatiestatus op het scherm. Toen Bill Wyatt onlangs op de hoogte hield van zijn pogingen om zich met Katie te herenigen, klonk het alsof… nou, ze gingen nergens snel naartoe. (Lees hier de samenvatting.) Dat brengt ons terug bij het idee van een bepaalde Jong & Rusteloos firestarter steekt over en maakt mogelijk een match met Bill. (Lees er alles over Dat hier.)

In ieder geval is het gewoon niet zoals de hengst om zo lang solo te vliegen. Kijk maar eens naar het onderstaande fotogalerij van Bill’s verzengende romantische verledenen je zult zien wat we bedoelen!