Bold & Beautiful’s Don Diamont: Hoe zoon Sasha Little Chip bijnaam kreeg — 30e verjaardag


Het verhaal is eigenlijk net zo lief als de foto.

Hoewel, zoals Don Diamont op 12 september opmerkte, “het een mooie avond in Malibu was om te vieren [son] Sasha’s 30e verjaardag,” de acteur kon het niet helpen, maar een beetje, “Whaaattt!!!” als gevolg van de schok van… nou ja, de opmars van de tijd. Zelfs als je weet dat dagen weken en maanden en jaren worden, kan het nog steeds een verrassing zijn hoe ze allemaal optellen!

“We houden van je, Kleine Chip,” vervolgde de… Vet en mooi leidende man in het bijschrift bij foto’s van het feest (inclusief vrouw Cindy Ambuehl, lief als altijd). “Little Chip zoals afgebeeld in de rechterhoek” als een kleintje.

Meer: Hoe Don Diamont herstelde van het ‘schelden’ van zijn vrouw

Wil je uitleggen hoe Sasha in hemelsnaam bekend werd als Little Chip, Don? “Als ik hem ophaalde van de kleuterschool, vroeg hij altijd of we bij de hotdogverkoper konden stoppen en ‘kleine chips’ konden halen. [potato chips]’, zei papa. “Dus begon ik hem Little Chip te noemen. Er is een leuk familiefeitje voor jullie.”

Natuurlijk zijn de tijden net zo veranderd als Sasha. Hij vroeg “een seconde om een ​​zak chips”, lachte Bill’s portrettist, “en voor je het weet vroeg hij om naar Nobu Malibu te gaan. Hoe is dat voor… de tijd vliegt? Laat staan inflatie.”

Als je klaar bent met genieten van Diamont’s familiefoto’s hierboven – en die indrukwekkende taart in de gaten houdt – houd dan de warme en fuzzies gaande met de onderstaande fotogalerij met meer sterren en hun echte kinderen.