Bold & Beautiful’s Don Diamont, Katherine Kelly Lang over The Talk, Behind-the-Scenes


“Bill Spencer” houdt er absoluut van om zijn cake te hebben en op te eten!

Don Diamont (Bill) “had een geweldige tijd” om mee te doen Vet en mooi sterren Katherine Kelly Lang (Brooke) en Jack Wagner (Nick) op Het gesprek op maandag 21 maart voor een optreden ter ere van de show en het 35-jarig jubileum van Lang. De grappige acteur deelde een foto van het trio dat poseerde met de presentatoren van de show en een mooie taart die ze zorgden, en vervolgens een ondeugende clip van achter de schermen…

Meer: Bekijk de hartverscheurende foto van Katherine Kelly Lang

Afgezien van de hilarische kant fluistert Diamont tegen zijn volgelingen dat dit “tussen ons moet blijven”, en waarschuwt: “Zeg het niet tegen Kelly, vertel het niet aan Jack… en vertel het niet aan Sheryl Underwood, wat je ook doet!” Terwijl ze cake in zijn mond duwt, onthult hij dat hij de lekkernij van de geposeerde foto heeft gestolen en aan het verslinden is. Bekijk de “must-see” ondeugendheid door op de pijl op zijn bericht te klikken:

Lang deelde ook enkele outtakes van haar uiterlijk, waaronder haar introductie. Ze genoot erg van het bezoek aan Het gesprek en merkte op: “Het was leuk om een ​​paar keer te lachen.”

Het gesprek presentatoren verrasten Katherine Kelly Lang door een clip te spelen van haar originele screentest met co-ster John McCook (Eric). Echt ontroerd, omdat ze de opname nog nooit eerder had gezien, was Lang gracieus zoals altijd terwijl ze gutste: “Ik heb de rol gekregen dankzij hem!” We vonden het geweldig om het paar zoveel manen geleden te zien. Bekijk de schattige “baby” Katherine Kelly Lang zelf:

Als je Diamont, Wagner en Lang gemist hebt? Het gesprek (of wil er gewoon nog eens van genieten!) we hebben het:

Bekijk de Bold & Beautiful’s beste karakters, gerangschikt in de fotogalerij hieronder.

Video: CBS Express