Bold Beautiful’s Don Diamont met zoon Luca na Duke / Northwestern Win, foto


“Hoe bedoel je dat ik het recht heb om te zwijgen?”

The Bold and the Beautiful’s Don Diamont (Bill) is trots op zijn kinderen en gaat vaak naar hun schoolsportevenementen. Tijdens een recente reis naar Chicago om zijn zoon Luca te bezoeken, die een brede ontvanger is voor de Duke Blue Devils, kreeg hij niet alleen te zien hoe het voetbalteam van zijn zoon de Northwestern Wildcats versloeg, hij had ook een kleine aanvaring met de wet.

“Ik vloog naar Chicago, de thuisbasis van de diepe schotelpizza, om naar Duke te kijken verslaan Noordwest,’ kondigde Diamont aan. “Als dat nog niet genoeg was, deelde Luca zijn Lou Malnati’s post-game pizza met zijn vader!” Hij ging verder met te zeggen dat de reis “perfect, nou ja, bijna perfect” was, en legde vervolgens uit dat er “een beetje in strijd was met de wet”.

Het was echter allemaal leuk!

Meer: Krista Allen spreekt zich uit over het ondeugende briefje van Taylor

De CBS-soapster plaatste enkele foto’s van zijn ervaring en de eerste was met een politieagent van de Northwestern University. Het is duidelijk uit de glimlach op hun gezichten dat het feit dat Diamont zijn handen op zijn rug had alleen maar voor de show was – en het grappige bijschrift bovenaan de foto maakte ons nog meer aan het lachen: “Wat bedoel je dat ik het recht heb om blijf stil? Dus ik ben niet toegestaan ​​om voedsel naar de tegenstanders te gooien?”

Hilarisch!

Hij deelde ook enkele mooie foto’s met Luca, de grote winnaar van de dag sinds zijn team hun tegenstanders versloeg met 31 tegen 23, en de tijd die ze doorbrachten met het genieten van de pizza en het maken van leuke herinneringen.

zijn voormalige Vet en mooi castmate en vertolker van de rechterhand van zijn personage, Aaron D. Spears (ex-Justin), sprong in de reacties om te zeggen: “Ik hou van jullie samen! Haal die frequent flyer-miles, paps!”

Lees ook:  Bold & Beautiful Fans hebben een Liam/Hope Break nodig, Justin's Revenge On Bill

Als je andere wilt zien soapsterren met hun echte kinderenvindt u tal van foto’s in onze galerij hieronder, waaronder een van Diamont en zijn jongens.