Bold & Beautiful’s Don Diamont: Romantisch bericht op negende huwelijksverjaardag


De acteur herkende de betekenis van 12 juni op – weemoedige zucht – op de meest romantische manier.

“Het had geen perfecter jubileumdiner kunnen zijn!” riep uit The Bold and the Beautiful hoofdrolspeler Don Diamont een paar dagen nadat hij de gelegenheid had gevierd met zijn vrouw Cindy Ambuehl.

Echt, ze zouden ook geen perfecter koppel kunnen zijn. Als Diamont over zijn betere helft spreekt, kun je bijna… zien de harten in zijn ogen. “Toen we elkaar ontmoetten,” vertelde hij, “was het echt liefde op het eerste gezicht, en dat gevoel heeft me nooit verlaten. Geen moment!”

Toen het dynamische duo bij elkaar kwam, was Diamont al meerdere keren vader, voor de twee jongens van hem en zijn eerste vrouw, twee stiefzonen en de zoon van zijn overleden zus. En in 2003 voegden hij en Ambuehl hun eigen tweeling toe aan de mix. Na een verloving van negen jaar stapten Diamont en Ambuehl in het huwelijksbootje in Eze, Frankrijk.

Meer: Het leven en de liefdes van Dollar Bill [PHOTOS]

Nu kan de acteur zijn geluk niet geloven. “Ik ben echt de gelukkigste man ter wereld!” hij Instagramde naast een foto van zichzelf en zijn vrouw die zo warm lachte als de ondergaande zon. “Ik hou van je, Cindy – voor altijd en altijd!”

Als je bij deze romantische gelegenheid dieper op het liefdesverhaal van het paar wilt ingaan, dan kan dat doe dit via onze gedetailleerde relatie-tijdlijn. Dan kun je de onderstaande fotogalerij bekijken, een verzameling afbeeldingen van Vet en mooi castleden en hun echte significante anderen.