Bold & Beautiful’s Don Diamont verwelkomt nieuwe toevoeging aan zijn familie


“Laat je niet misleiden door haar!”

Toen Don Diamont in oktober dat deelde? geliefde familiehond Tessa een maand eerder was overleden, voelden we zijn pijn. “Ik was te gebroken van hart om iets te posten” op het moment van haar dood gaf hij toe op wat haar 15e verjaardag zou zijn geweest.

Maar deze week Vet en mooi’s Dollar Bill had gelukkiger nieuws te vertellen toen hij de wereld voorstelde aan het nieuwste lid van de familie, Èzey. Hij legde verder uit dat zoon Davis de naam had voorgesteld “sinds Cindy Ambuehl en ik getrouwd waren in het mooie Èze, Frankrijk.”

Meer: Wat was er aan de hand met Steffy’s geboortescènes?

De glimlach op Diamonts gezicht sprak boekdelen, al had hij wel een waarschuwing over Èzey. ‘Laat je nu niet misleiden door haar Sheepadoodle-uiterlijk,’ adviseerde hij. ‘Ze is een moordmachine! Een hoogopgeleide aanvalshond! Een honden groene baret! Zowel mannen als dieren zullen oversteken naar de andere kant van de straat als ze haar zien aankomen!”

Onze scepsis voelen – kijk naar die schattige pup! — de acteur gaf toe. “Niet kopen? Prima! Wat dan ook! Maar ze is wel ontzettend schattig.” Daar kunnen we het zeker over eens zijn.

Meer: Brooke heeft net een groot doelwit op haar rug geschilderd

De nieuwe aankomst wist echter niet de herinneringen aan haar voorganger uit. “Ik mis mijn Tessa nog steeds”, gaf Diamont toe.

Na bevend van valse angst – al was het maar om Èzey’s trotse papa te sussen – waarom niet een kijkje nemen in de galerij hieronder waarin we de legendarische (al was het maar in zijn eigen geest) van naderbij bekijken leven van Dollar Bill Spencer.