Bold & Beautiful’s Finn leeft: hoe het van invloed is op wat er daarna gebeurt


Soms betekent een back-from-the-dead twist meer dan alleen dat een personage terugkomt uit de dood.

Er was een tijd dat, als The Bold and the Beautiful een personage vermoordde, het was verwoestend. Impactvol. Echt. Neem bijvoorbeeld de dood van de oorspronkelijke heldin van de soap, Caroline Spencer. Drie jaar nadat de show debuteerde, was het samen met de rouwende echtgenoot Ridge Forrester tot op het bot door haar overlijden opgeschrikt. En hoewel portrettist Joanna Johnson uiteindelijk werd teruggebracht als verrassende tweeling Karen, werd Caroline nooit uit het graf opgewekt.

Nou ja, tenzij je meetelt als een incidenteel visioen. (Wij niet.)

nok taylor graf Hunter Tylo, Ronn Moss"The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City in3/11/05©Aaron Montgomery/jpistudios.com310-657-9661

Neem het van Ridge (toen Ronn Moss) en Taylor (toen Hunter Tylo): de dood is een giller!

Krediet: Aaron Montgomery/JPI

Waar het allemaal gek werd

In de daaropvolgende jaren, Vet en mooi begon een beetje losjes te worden met zaken van leven en dood. Taylor Hayes kraste. Tweemaal. Felicia Forrester zou tegen de emmer hebben geschopt, maar de emmer bleek niet ingedeukt te zijn. En we kunnen ons niet eens voorstellen hoeveel keer dat, tussen deze show en… De jongeren en de rustelozenheeft Sheila Carter een rondreis gemaakt naar het hiernamaals.

Meer: Sheila’s Get Out of Jail Free-kaart

Maar nu, met de wederopstanding van Tanner Novlans geliefde Finn Finnegan, voelt de soap alsof er een hoek is omgedraaid. Zoals het zegt: “Maak je geen zorgen, als een personage populair genoeg is, zullen ze alleen maar sterven in luchtaanhalingstekens.” Wat aan de ene kant heerlijk is. Fans waren enorm ontstemd dat Steffy’s man een stethoscoop had ingeruild voor een teenlabel. Aan de andere kant maakt het het moeilijk om te geven wat er gebeurt.

li met finn levend bb

“Het beste. Dutje. Ooit.”

Krediet: CBS-screenshot

Wat het betekent om vooruit te gaan

Denk er over na. Stel dat Brooke volgende week om het leven komt bij een vreselijk auto-ongeluk. Elk personage in de show zou een reactie hebben, en wij zouden er ook een moeten hebben. Maar hoe konden we? Waarom zouden we, als we het bericht hebben gekregen dat de zeep alleen tapijten neerlegt om ze onder ons vandaan te trekken? We zaten daar gewoon met onze duimen te draaien, wachtend op de ‘schokkende onthulling’ dat ze nog springlevend is en ergens op een strand een uitzonderlijk modieuze pleister aan het wiegen is.

Meer: Fave’s verontrustende update over haar pasgeboren baby

Wat zijn uw gedachten? Zal Finns wederopstanding het moeilijker maken om je zorgen te maken wanneer een ander personage hun maker ontmoet? Of ben je gewoon blij hem terug te hebben? Op weg naar de reacties…

Bekijk foto’s van Finn en meer personages die de dood hebben bedrogen in de onderstaande fotogalerij.