Bold & Beautiful’s Finn sterft: de treurigste sterfgevallen van de show door de jaren heen — Foto’s


Heb je een tissue? Omdat je er een nodig hebt. Misschien meer dan één, nu ik erover nadenk.

Hij stierf tenminste als een held. The Bold and the Beautiful laat Finn in de aflevering van 1 april naar vrouw Steffy rijden om haar te redden van een schot van zijn eigen moeder. Maar daarbij werd hij zelf geslagen. En in de schokkende aflevering van 4 april van de CBS-soap kuste Sheila hem vaarwel – zoals, echt tot ziens. Voor goed. Kaput. Het einde.

Steffy, Finn overleden B&B

‘Herinner me liefdevol… en zonder shirt. Altijd zonder shirt.”

Krediet: CBS-screenshot

Hoe verwoestend de gang van zaken ook is, het is niet de eerste of zelfs 21e keer dat de show ons de tranen doet schrikken met het overlijden van een personage. In feite, op veel een gelegenheid, het heeft ons teruggebracht tot blubberige rotzooi door ernstige plotwendingen te maken. Het toeval wil dat we er een hele reeks van hebben opgenomen in de onderstaande fotogalerij.

Meer: Kimberlin Brown betreurt het lot van Sheila

Mick Cain en Marissa TaitBold en Beautiful set CBS Television City 26-5-00 © Aaron Mongomery/JPI 310-657-9661 Aflevering # 3328

Afscheid nemen was zo’n zoet verdriet voor CJ en Becky.

Onder de inzendingen om voor te sterven die je zult vinden, zijn niet alleen Finn, beste Finn, maar iemand die vroeger meer gemeen had met Steffy dan alleen hun ouders, een heldin die zo geliefd was dat ze na haar overlijden werd gegeven een verrassende tweelingzus en een natuurkracht die zo krachtig was, we hadden nooit gedacht dat iets haar eruit zou kunnen halen.

Klik hier of op de fotogalerij hieronder om door roodomrande ogen te kijken naar de personages die Finn voorgingen bij het oversteken naar het hiernamaals.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Finn triggert Sheila als hij haar gek noemt