Bold & Beautiful’s Grace kan gek genoeg zijn om een ​​andere Sheila te zijn


We hadden het niet voor mogelijk gehouden. Nog…

We zijn trouwens al een tijdje in de war dat The Bold and the Beautiful heeft Grace geschreven. Er is bemoeienis, en dan is er… hoe je het ook noemt wat ze heeft gedaan in het liefdesleven van dochter Paris. Het is gewoon… voorbij!

Grace behandelt Zoe’s zusje alsof ze niet slim genoeg is om een ​​gloeilamp in te draaien, laat staan ​​om te beslissen over de relatie die ze wil nastreven. En de manier waarop de dokter Carter afschrijft als een alleskunner die nergens heen gaat, terwijl hij in feite de gerespecteerde en vermoedelijk goed gecompenseerde COO is van een ontwerpbureau voor fancypants, slaat nergens op.

Meer: Star’s boodschap aan de leidende man op en buiten het scherm

Geen weg meer terug

Maar het is wat Grace doet in de week van 6 juni waardoor we denken dat ze misschien meer dan dominant is – ronduit dement. Nadat Carter Paris een verrassende maar welkome kus heeft gegeven, dient Mommie Dearest een klacht over seksuele intimidatie in bij Ridge. Wat is de hel eigenlijk?

Cassandra Creech, Delon de Metz"The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  12/10/21 © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8695 USAirdate 25/01/22

“Sommige mensen spreken ‘zorgzaam’ verkeerd uit als ‘gek’.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Ten eerste, kan iemands mama een rode vlag opsteken bij een bedrijf waar ze niet voor werkt? Dit is geen tweede klas, en Grace meldt niet dat Timmy Billy’s aardappelkoekjes heeft gestolen tijdens de lunch. Ze maakt niet eens melding van een klacht die Paris heeft! Wat ons leidt naar…

Probleem nr. 2: Waar stelt Grace zich voor dat haar klacht zal leiden? Het enige dat nodig is, zijn twee regels, en het zou worden weggelaten.

RAND: Paris, valt Carter je seksueel lastig?

PARIJS: Nee, mijn moeder is gek geworden.

Dat is het. Gedaan. Dus we vragen ons af of Grace geen schroefje los heeft. Ze moest er om te beginnen op zijn minst een beetje naast zitten, nietwaar, om ooit voor Paris en Zoe’s sjofele vader te zijn gevallen. En haar gedrag sinds haar aankomst in LA was op zijn best twijfelachtig.

Grace Paris office talk B&B

“Ik vertel het niet zoals het is, lieverd, ik vertel het zoals het zal zijn.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Nog een Sheila in de maak?

Let wel, het zou voor elk personage moeilijk zijn om Sheila te slim af te zijn; de moordlustige maniak stak ooit het hoofd van haar eigen moeder in een oven en vermoordde een man met bijen. Ja, bijen! Maar in het tempo dat Grace gaat, zouden we haar op een dag kunnen zien veranderen in een andere volslagen psycho.

Wat denk je? Op weg naar de reacties…

Bekijk foto’s van de gekste personages ooit op Vet en mooi in de galerij hieronder.