Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Hope is het krijgen van een nieuwe hoofdrolspeler na Thomas’ breuk


Dat The Bold and the Beautiful Hope Thomas’ aanzoek opnieuw heeft afgewezen (lees hier de samenvatting), lijkt het erop dat “Thope” echt en waarlijk voorbij is. Met andere woorden, Annika Noelle zal weer moeten wennen aan het werken met een nieuwe hoofdrolspeler. Ze is hier natuurlijk al eerder geweest, toen de show Hope en Liam uit elkaar haalde om helemaal voor Hope en Thomas te gaan. En tegen die tijd hadden zij en Scott Clifton hun systeem echt onder de knie.

“We hebben momenten waarop we grapjes maken voordat we in iets ongelooflijk heftigs duiken,” vertelt ze aan Soaps.com. “We kunnen letterlijk een paar seconden voordat ze “Actie!” roepen al grapjes maken en dan boem, vallen we in een heel heftige, heel dramatische scène.

“Dat komt omdat we heel vergelijkbaar werken, waarbij we als het echt zwaar materiaal is, de luchtigheid daarbuiten nodig hebben om ons toe te staan ​​om daarheen te gaan,” voegt ze toe, “en we respecteren elkaars grenzen daarin. Maar we houden het altijd professioneel. Het is gewoon een bewijs van zijn talent en ons vermogen om complete idioten te zijn en dan seconden later in een heel serieuze scène te belanden.”

Scott Clifton, Annika Noelle

De co-sterren ontdekten hoe belangrijk het is om elkaar de humor te laten zien tijdens de traumatische verhaallijn waarin Liam en Hope dachten dat hun dochter Beth was overleden. “Daarna realiseerden we ons allebei dat het voor onze geestelijke gezondheid het beste is om een ​​beetje luchtigheid te hebben buiten die zware scènes,” legt Hope uit. “Dus we zijn er nu een beetje bekend mee en kunnen er in en uit stappen, en voorkomen dat we het mee naar huis nemen.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hope denkt dat Steffy Liam's baby wil

Meer: Jacqueline MacInnes Wood is onderweg

Noelle’s geschiedenis van samenwerking met Matthew Atkinson is niet zo lang. Maar “we hebben een geweldige band en vertrouwen opgebouwd”, zegt ze. “Het leuke aan het verhaal was dat we niet wisten waar deze reis die de schrijvers ons meenamen naartoe zou leiden. We stapten allebei in de achtbaan en zeiden: ‘Daar gaan we!’

“Het werd een ongelooflijk langzame verbranding, en ik geef ze krediet, want soms wordt romantiek in soaps overhaast”, vervolgt ze. “Het werd een jarenlange opbouw naar de kus in het Coliseum.”

Tekst luidt, Abonneer u op Soaps' Bold and Beautiful Newsletter. Ontvang breaking news alerts, dagelijkse samenvattingen, exclusieve interviews en spoilers rechtstreeks in uw inbox https://cloud.email.soaps.com/signup/

Wat staat Hope en Tanner Novlan’s Finn te wachten? Dat valt nog te bezien. Maar als Hope’s fantasieën een indicatie zijn, spelen ze binnen no time dokter.

Terwijl Bold & Beautiful “Thope” afsluit, kunt u hieronder de fotogalerij bekijken van de stormachtige liefdesaffaire van Hope en Thomas.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]