Bold & Beautiful’s Hope & Liam in dramatische confrontatie in nieuwe promo voor CBS Sports


Weer getest! Het is Logan vs. Spencer wanneer dit getrouwde stel ruzie maakt over zijn laatste blunder… wie zal zegevieren?!?

In een nieuwe promo brengen Annika Noelle en Scott Clifton het grote drama als hun Vet en mooi personages staan ​​tegenover elkaar in Brooke’s woonkamer over weer een ander meningsverschil. De vraag is: “Wie zal zegevieren?”

Liam en Hope zijn de laatste tijd redelijk in evenwicht … nou ja, in ieder geval sinds ze botsten over haar vastberadenheid om haar ex-gevangene, Deacon Sharpe, een deel van het gezin te laten worden na zijn vrijlating uit de gevangenis. Natuurlijk kon Hope Liam zover krijgen – voor het grootste deel – waar het Deacon betreft. “Gelukkige vrouw, gelukkig leven” is misschien het nieuwe motto van Liam nadat ze erin slaagde hem terug te nemen nadat hij met Steffy naar bed was geweest nog een keer.

Meer: Annika Noelle deelt Hope’s liefde voor *dit* niet

Nu lijkt het erop dat het, eh, gelukkige stel is overgestapt naar huisrenovaties (nee, ze zijn nog steeds niet van Brooke’s eigendom verhuisd!)

Het lijkt erop dat Liam iemand inhuurde aan wie hij een gunst verschuldigd was in plaats van de “perfecte” aannemer die Hope had opgesteld, en hoewel Liam niet dacht dat het een “big deal” was, was Hope woedend over zijn keuze en liep het project mis . Zij echt laat Liam het in de clip hebben en informeert haar onwetende echtgenoot: “Dit is een nachtmerrie!”

Meer: B&B bevestigt *dit* is niet de schokkende wending

Om in te gaan op de kern van Hope’s ontevredenheid, had ze gevraagd om de pergola in de achtertuin opnieuw te ontwerpen om eruit te zien als een Toscaanse cabana en het enige wat de man deed was staren bij haar! Liam protesteert en vraagt ​​haar om de arbeider een kans te geven, maar dan zien we wie hij heeft aangenomen en het is een schok!

Plots begrijpen we waarom Hope haar man heeft verteld dat er iets met hem is dat “de haren op de achterkant van haar nek [stand up]”! Terwijl hij tijdens zijn pauze door de woonkamer paradeert, laat Hope alles beleefd zien, maar het is duidelijk dat ze ten einde raad is. Nadat de pauze is ingekort, Liam Tenslotte stemt ermee in om wat telefoontjes te plegen nadat zijn vrouw heeft verklaard: “Ik wil dat hij morgen weg is!”

Het blijkt dat de “aannemer” niemand minder is dan Purdue Pete, de mascotte van het basketbalteam Purdue Boilermakers NCAA, die bekend staat als een van de engste op zoek naar mascottes aller tijden!

Meer: Chicago Fire: Gallo’s onthulling leidt tot liefdesverdriet voor Hawkins?

Liam en Hope zijn niet op de outs en dit is een nieuwe promo voor CBS Sports, die vooruitloopt Vet en mooi en Jong & Rusteloos op donderdag 17 en vrijdag 18 maart om de basketbalwedstrijden van March Madness uit te zenden. Bekijk de leuke promo door op de pijl op het onderstaande bericht te klikken:

Hij heeft het deze keer misschien niet verprutst, maar er zijn er genoeg geweest! Kijk met ons mee terug op Liam’s legendarische fouten in de fotogalerij hieronder.

Video: CBS Sports en Bold and Beautiful/Instagram