Bold & Beautiful’s Hope: Zal ​​de nieuwe verhaallijn haar een alcoholist maken?


Naderen we een voorbeeld van “zo vader, zo dochter”?

Snugger Vet en mooi kijkers hebben de tekenen gezien: Hope kan een ongezonde relatie met alcohol ontwikkelen. “Er is iets aan de hand”, merkte de merkwaardig genoemde gebeurtenis op in De prikborden van Soaps.com. ‘Elke keer als we haar de laatste tijd zien, heeft ze een drankje in haar hand. Vandaag was het een biertje.”

“Dat vroeg ik me af,” zei Lynn1216. “Als ze nog een verslavingsverhaallijn doen, ben ik blij dat ze ernaartoe leiden.”

Geschiedenis herhalen

Zo’n complot zou heel logisch zijn voor Hope, die in het verleden verslaafd is geraakt aan angstmedicatie en bovendien de dochter is van niet één maar twee alcoholisten. Als de show die kant op gaat, zou Liam zijn vrouw natuurlijk op elke mogelijke manier willen ondersteunen. In dit geval is hij misschien niet de beste persoon op wie ze kan leunen.

Wie zou zijn? Diaken.

Vader weet het het best?

Als Hope uit de hand begon te lopen, zou Brooke natuurlijk ingrijpen. Maar aangezien ze Hope’s vader onlangs belette om voet op Ridge’s terrein te zetten, zou ze te gekwetst kunnen zijn om haar moeder iets in vertrouwen te nemen. Dat zou Deacon achterlaten als de enige persoon die echt zou begrijpen waar Hope mee te maken had. Zelfs Liam kon worden bewogen om hem te smeken om Hope een reddingslijn te bieden.

Het verhaal zou dan kunnen dienen als springplank naar weer een ander verhaal. Als Deacon Hope zou helpen haar drinken onder controle te krijgen, zou Brooke zo dankbaar zijn dat het bijna onmogelijk zou zijn om haar babydaddy-verbod in stand te houden. Ook Ridge zal het misschien moeilijk vinden om te ontkennen dat Deacon een goede daad heeft verricht en heeft bewezen dat hij enkele verlossende eigenschappen heeft.

Meer: Een schokkende nieuwe liefde voor Deacon?

Ridge zou het haten, maar toch…

Wat denk je? Is Vet en mooi wijst Hope op een verhaallijn over alcoholisme? Annika Noelle zou dat verdomme uit het park slaan, niet?

Op weg naar de reacties, review Hope’s ongelooflijke leven en tijden in de onderstaande fotogalerij.