Bold & Beautiful’s Hunter Tylo (Taylor) keert terug voor Steffy’s bruiloft met Finn?


Is iemand niet zeggend: “Ik… hoop dat Taylor aanwezig zal zijn”?

We hebben niet gekregen wanneer The Bold and the Beautiful bracht Taylor niet terug voor de hersenoperatie van zoon Thomas en de nasleep ervan. We begrepen het niet toen de show haar niet terugbracht voor de geboorte van de kleinzoon die Steffy op onverklaarbare wijze leek te noemen naar de onstabiele eerste echtgenoot van haar moeder. En wij voor zeker wel zal het niet snappen als ze niet wordt opgenomen in Steffy en Finn’s veelbesproken ‘huwelijk van de eeuw’.

Maar we hebben reden om te hopen dat de onvoorspelbare psychiater van Hunter Tylo… zullen klaar zijn voor de to-do – en niet alleen omdat we altijd hopen dat ze haar weg terug naar LA zal vliegen EEN Vet en mooi spoiler voor donderdag 5 augustus onthult dat een mysterieuze vrouw opduikt in het Forrester-huis. En hoewel Taylor nauwelijks een vreemde is, kan ze mensen nog steeds vragen stellen over haar identiteit – gooi gewoon een gesluierde hoed over haar bekende gezicht!

Steffy Taylor Hunter Tylo, Jacqueline MacInnes Wood"The Bold and the Beautiful"  Set BruiloftCBS Television CityLos Angeles, Ca.08/01/18© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661

Bovendien geeft de spoiler aan dat de spanningen oplopen wanneer deze mysterieuze vrouw haar aanwezigheid kenbaar maakt. En gebeurt dat niet op elk moment dat Taylor binnen cake-gooien afstand van aartsvijand Brooke is? Heck, de blondine hoeft alleen maar te voelen dat haar oude rivaal op LAX is geland, en haar Spidey-zintuigen beginnen te tintelen!

Meer: De grootste driehoeken van Bold & Beautiful [PHOTOS]

Natuurlijk kan de mysterieuze vrouw in kwestie ook de moeder van Finn zijn, wat logisch zou zijn. En we weten dat ze binnenkort echtgenoot Jack zal vergezellen in de Stad der Engelen. Maar dat betekent niet dat we het idee opgeven dat Taylor een comeback maakt, in ieder geval voor deze speciale gelegenheid. Haar uitsluiten van het reilen en zeilen tart niet alleen de logica – waarom zou ze in vredesnaam Steffy’s bruiloft overslaan? – het berooft ons van een heleboel potentieel drama.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Zal ​​Sheila proberen Steffy, Taylor en Ridge te vermoorden?

Wat denk je? Moet de moeder van de bruid niet aanwezig zijn? Op weg naar de reacties, stop bij de onderstaande galerij met andere Vet en mooi karakters die we graag terug zouden zien.