Bold & Beautiful’s Katherine Kelly deelt enkelblessure-update, video


Het kost tijd om te genezen en geduld om het te doorstaan…

Fans kunnen zich dat misschien herinneren The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang (Brooke) liep op Moederdag een enkelblessure op, waarvoor een operatie nodig was om de gebroken botten te herstellen. Sindsdien heeft ze verschillende updates over haar genezingsproces gedeeld en heeft ze onlangs weer een goed rapport afgeleverd.

“Ga gewoon naar buiten en wandel”, deelde de CBS-soapdierenarts samen met een video tijdens haar recente avontuur. “Het voelt zo goed om in de zon en de natuur te zijn. Ik ben blij dat ik mijn running shuffle kan doen.”

Lang poseerde voor de camera met haar rechterenkel in de lucht, legde het gewicht op haar linker – degene die ze geblesseerd was – en zei: ‘Enkel komt terug. Wat beweging en vitamine D doet een lichaam goed [good].”

Meer: Sterren ondersteunen actrice terwijl ze zich voorbereidt om te vertrekken

In de video is te zien hoe ze in een gestaag tempo begint terwijl ze langs Deer Leg Trail loopt, dat deel uitmaakt van Malibu’s Lake Vista Trail in Los Angeles. Ze begon toen langzaam te versnellen en rende in een mum van tijd.

Lang heeft zeker een lange weg afgelegd sinds die vreselijke val, waarvoor ze per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht en werd gedocumenteerd in de originele post hieronder.

En we zijn blij om te zien dat ze in staat is geweest om actief te blijven en het goed doet om haar enkel zo goed mogelijk terug te werken!

Lees ook:  Bold & Beautiful's Heather Tom, na vaccinatie, wil moeder knuffelen

We hopen dat iedereen een geweldige vakantie heeft en om een ​​paar van onze favoriete gezinnen overdag te eren, kijken we met ons mee enkele van de meest memorabele Thanksgivings van soaps in de fotogalerij.