Bold & Beautiful’s Katherine Kelly Lang deelt familiedinerfoto’s


Er gaat niets boven tijd doorbrengen met familie en dat is precies wat The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang (Brooke) deed dat onlangs. De CBS-soapactrice plaatste een reeks foto’s en video’s om haar volgers een mooi kijkje in hun bijeenkomst te geven.

“Het is altijd zo bijzonder om tijd met het gezin te hebben!” Lang juichte. En zoals te zien was bij de aanwezigen, dacht de hele bemanning er hetzelfde over. In de post op sociale media was te zien hoe de groep een maaltijd deelde, waarbij haar kleindochter Zuma duidelijk een beetje gekke lol had gehad, evenals een schattige foto van Zuma’s moeder, Lang’s dochter Zoe, samen met verschillende anderen.

De echte clan had zoveel plezier dat een van Langs familieleden op het scherm het jammer vond dat hij het gemist had. Ashley Jones, die Brooke’s dochter Bridget speelt, vertelde: ‘Ik vind dit geweldig! Het ziet er ook zo feestelijk uit! Jammer dat we gemist hebben.” Ze merkte ook op hoe ‘hilarisch’ Zuma was.

Meer: Actrice ‘diep getroffen’ door bezoek van kinderen aan set

Over kleine Zuma gesproken… In augustus plaatste Lang de liefste foto van haar kleinbaby, poserend bij een bord met de tekst: ‘Heb de beste dag ooit.’

En daarvoor plaatste ze een video vol herinneringen van haar bemanning bij Legoland. Niet alleen Zuma was aanwezig bij dat avontuur, maar ook de begeleidende producer van de soap, Casey Kasprzyk. Er was sprake van schminken en boottochten – en Kasprzyk werd uit een… Je moet kijken om het te zien!

Tot Lang foto’s plaatst van het volgende avontuur van de familie…

Lees ook:  Bold & Beautiful: Carter dringt er bij Quinn op aan om terug te gaan naar Eric

Bekijk ons ​​fotoalbum in de onderstaande galerij met nog een foto van Lang met haar familie, evenals andere soapsterren en hun echte kinderen.