Bold & Beautiful’s Katherine Kelly Lang en Tanner Novlan praten over Aspen, Water Video


Voor de een is het misschien ontspannend, voor de ander niet.

Op maandag meldden we dat enkele van de sterren van The Bold and the Beautiful, waaronder Katherine Kelly Lang (Brooke), Thorsten Kaye (Ridge), Krista Allen (Taylor) en Jacqueline MacInnes Wood (Steffy), zouden teruggaan naar Aspen, Colorado voor de nieuwste remote shoot van de CBS-soap. Diezelfde dag plaatste Lang een serene video van een kabbelend beekje – geen woordspeling bedoeld – met de hashtag ‘Aspen’, wat betekent dat ze al op locatie scènes aan het filmen is.

“Ik zou de hele dag naar dit geluid kunnen luisteren”, vertelde Lang. “Het geluid van water is zo ontspannend voor mij.” Vervolgens vroeg ze haar volgers: “Wat ontspant jou?”

Haar castmate Tanner Novlan (Finn) had een heel ander gevoel als het ging om het geluid dat uit de video kwam en zei: “Maakt me plassen.”

Meer: CBS-soapactrice leest script voor op toilet

Fans konden hun lach niet inhouden en lieten het weten via een reeks reacties – en zelfs Lang kon het niet laten om er zelf een te volgen. “OMG”, zei ze. “Ik hoop dat je dicht bij een badkamer was toen je dit hoorde.”

We kregen een kick van deze twee die heen en weer gingen over een eenvoudige natuurvideo. En hoewel Lang misschien aan het ontspannen is in Aspen, kunnen we er zeker van zijn dat Brooke dat niet zal zijn, aangezien Taylor en Steffy in de komende remote mix zullen zijn.

Blijf kijken!

En als je nog niet je eerste blik op het grote hebt gekregen Vet en mooi en De jongeren en de rustelozen cross-over evenementbekijk onze galerij hieronder vol met foto’s van degenen uit Los Angeles en Genua City die hun pad gaan kruisen.