Bold & Beautiful’s Katherine Kelly Lang/Kimberlin Brown’s Weekendplezier, video


“Help me.

Hun personages kunnen op het scherm vijanden zijn, maar als het op het scherm aankomt, The Bold and the Beautiful’s Kimberlin Brown (Sheila) en Katherine Kelly Lang (Brooke) zijn goede vrienden. Afgelopen weekend hebben de twee CBS-soapactrices zelfs nog een reis samen gemaakt om een ​​van hun vrienden te vieren en het fantastisch gehad – dat wil zeggen, totdat het tijd was om in te pakken en naar huis te gaan.

Brown plaatste een video van Lang die worstelde met haar koffer en deelde: ‘Als inpakken een probleem wordt. Op weg naar huis van een geweldig weekend met juffrouw Katherine Kelly Lang om onze geweldige Gina Smith te vieren.

In de video vroeg Brown zich af of Lang tegen zichzelf praatte, waarop de laatste uitlegde: ‘Ik heb een probleem. Ik heb net mijn tandenborstel op de onderkant van mijn grove tennisschoenen gelegd. De actrice barstte in lachen uit voordat ze bovenop haar koffer ging zitten, “zich in het zweet werkend”, in een poging hem dicht te ritsen.

Meer: Vertrekkende soapacteur deelt goed – en slecht – nieuws

Hoewel Lang riep: ‘Help me’, bleef Brown haar speels beschimpen: ‘Probeer je je tas dicht te ritsen? Kom op, Kelly, je kunt het, ik weet dat je het kunt.” Nadat Lang een kant had dichtgeritst, moedigde Brown haar aan en beloofde zelfs een nieuwe koffer voor haar te kopen, en haar vriend zwoer: “Ik zal deze koffer nooit meer gebruiken.” Uiteindelijk slaagde Lang, hoewel hij daarbij uitgeput was, erin om de koffer volledig dicht te ritsen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas bekent dat hij de Hope Mannequin kuste

Toen het tijd was voor Brown om haar tas dicht te ritsen, draaide de camera op een perfect nette koffer terwijl ze plaagde: “Misschien heb ik hulp nodig bij het dichtritsen van deze tas”, en had daar geen moeite mee. “Oh,” vervolgde ze, “Is dat hoe het moet?” waarop Lang antwoordde: “Nu zijn we te laat.”

Het was zo schattig om te zien hoe de actrices plezier hadden en licht maakten over iets dat waarschijnlijk de meeste reizigers van tijd tot tijd is overkomen!

Als je wilt weten wat er voor Sheila en Brooke in het verschiet ligt, neem dan een kijkje in de fotogalerij hieronder vol met previews en voorspellingen voor februari, deel dan je eigen voorspelling in het commentaargedeelte.