Bold & Beautiful’s Katherine Kelly Lang speelt sherpa voor vriendje


nutsvoorzieningen dat is liefde.

Sommigen van ons beschouwen het als een klein wonder als onze significante ander eraan denkt om ons koffiekopje samen met dat van hen te vullen. Maar Katherine Kelly Lang Echt gaat die extra mijl voor haar significante andere, Dominique Zoida. Letterlijk ook.

Op 16 juni heeft de Vet en mooi hoofdrolspeelster vertelde dat ze “vandaag naar bed is gegaan om een ​​sherpa te zijn voor mijn schat. Hij fietste 70 mijl naar Santa Barbara en we stopten om te lunchen in Montecito.

“Leuke dag,” voegde ze eraan toe, “en nu terug in bed.”

Meer: Is deze Hope’s gekste outfit tot nu toe?

Als reactie riep Katrina Bowden (Flo) uit: “OMG! Laat het me de volgende keer weten! Stop in Ventura en zeg hallo! Ik ga de hele tijd naar dat strand links van Dom.’

Om te benadrukken hoe lang het geleden is dat Bowden optrad als Brooke’s nichtje, vroeg Lang: ‘Woon je nu in Ventura? Als we het wisten, hadden we je gebeld.”

Meer: Gedurfde en mooie sterren en echte liefdes [PHOTOS]

Krista Allen (Taylor) zei dat “Ik weet dat Dom dat zo op prijs stelde” en noemde haar romantische rivaal op het scherm de “heetste sherpa ter wereld”.

John McCook (Eric) kwam binnen en onthulde dat ook hij een drukke dag had gehad. Hoewel, um, misschien niet zo druk als Lang en Zoida. ‘Ik heb het gazon water gegeven’, zei hij. “Oef… ik ben onder de indruk.”

Vier het 40-jarig jubileum van Beth Maitland als Jong & Rusteloos‘ Traci met onderstaande fotogalerij vol herinneringen van het leven en de liefdes van het personage.