Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Katherine Kelly Lang Video in toga’s en lingerie in haar kast


Jurken, lingerie, schoenen en “legs for miles”!

Bold & Beautiful’s Brooke ratelt helemaal alleen rond in haar enorme landhuis sinds Ridge op zoek ging naar zichzelf en Taylor moet nog akkoord gaan om bij haar in te trekken, dus we kunnen ons alleen maar voorstellen wat ze vindt om zichzelf bezig te houden. Als Logan zoiets is als haar portrettist Katherine Kelly Lang, kijkt ze misschien naar haar kast voor een leuke afleiding. Ja, zij kast

De prachtige Vet en mooi ster is eigenaar van een kledingwinkel, Benheart, met haar beau Dom Zoida, en ze verkoopt al jaren haar mooie Katherine Kelly Lang Kaftans. Ja, het is geen geheim dat ze houdt van kleren. Zo erg zelfs dat ze buiten haar werk tijd doorbrengt met spelen in haar kast thuis!

Lang ging naar Instagram om een ​​leuke clip te delen vanuit de adembenemende kast zelf, die goed gevuld is met schoenen, jurken, lingerie en nog veel meer. Ze gutste: “Ik kan in mijn kast spelen, helemaal alleen lachen, wat lingerie passen …” en deelde een pittig filmpje van zichzelf terwijl ze precies dat deed. Op het nummer Flowers van Miley Cyrus zei de ster enthousiast: “Nee, maar serieus, dit nummer van Miley is zo aanstekelijk dat ik het de hele dag door zing!”

Haar Vet en mooi co-ster, Jennifer Gareis, die haar zus Donna Logan speelt, sprong erin om op te merken: “Benen voor mijl !!!” Ze heeft geen ongelijk. Bekijk hieronder het leuke filmpje.

Tot grote vreugde van haar Vet en mooi Fans en volgers, Lang heeft ook enkele foto’s achter de schermen van de set gepost met mode uit de soap. Kijk! Een rood powerpak…

Een strakke satijnen jurk voor op kantoor…

En een glamoureus origineel van Forrester Creations…

Roken! Mis de populairste fotoshoots van Katherine Kelly Lang door de jaren heen niet in de onderstaande galerij.

Lees ook:  Matthew Atkinsons Bold & Beautiful Debuutverjaardag: Thomas Tribute@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]