Bold Beautiful’s Katrina Bowden’s (Flo) hond papegaaiduiker gevonden na zoektocht, vermist


Zeventien uur en vijf mijl verderop was het een behoorlijk emotionele reis voor de CBS-soapactrice en haar pup.

The Bold and the Beautiful’s Katrina Bowden (Flo) is dolgelukkig en meer dan opgelucht opgelucht. Haar dierbare hondje Puffin werd vermist tijdens de vakantie en ze was buiten zichzelf van angst bij de gedachte dat hij daar helemaal alleen zou zijn.

Bowdens “bijna 10-jarige” pelsbaby, wat de “belichaming is van” [an] inside dog,” was zo bang door het vuurwerk dat om hen heen afging dat hij naar buiten rende – en drie mijl verderop – toen een deur slechts een paar minuten open bleef staan. “Ik ben nog nooit zo bang geweest”, gaf de actrice toe. “Ik dacht dat ik hem voor altijd kwijt was, maar probeerde positief te blijven en wist dat ik alles deed wat ik op dat moment kon doen.”

Gedurende 17 lange uren speurden 10 mensen de straten af ​​op zoek naar Puffin, en na de 100 flyers die in het gebied waren opgehangen, werd hij teruggebracht naar Bowden door een man die hem over straat had zien rennen. Hij “gaf hem eten, water en een huis om in te slapen totdat hij ontdekte van wie de papegaaiduiker was.”

Bij de terugkeer van Puffin, die fans in de video hierboven kunnen zien hoe extatisch de dagster was, verzekerde de buurvrouw haar dat de pup “helemaal in orde” was en “een echt geweldige hond!”

Om haar post af te sluiten, bedankte Bowden iedereen voor de gebeden, berichten van liefde en gewoon genoeg om haar baby terug naar huis te helpen brengen – en we konden niet gelukkiger voor haar zijn!

Bekijk andere soapsterren en hun huisdieren voordat u door onze galerij hieronder kijkt met foto’s van Bowden en haar kameraad Vet en mooi castmates.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera-oplossing voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.