Bold & Beautiful’s Kiara Barnes (Zoe) verdiende een betere exit-verhaallijn


Over anticlimax gesproken!

We hebben afgestemd op de aflevering van 6 juli van The Bold and the Beautiful benieuwd hoe Zoe precies zou reageren op het nieuws dat aanstaande man Carter niet met Shauna had geslapen maar met Quinn, de vrouw die zogenaamd de grootste cheerleader van haar relatie was geweest. We wisten dat het de laatste aflevering van Kiara Barnes zou zijn, en gingen ervan uit dat het personage boos zou uithalen naar de mensen die haar pijn hadden gedaan en verraden voordat ze de stad verlieten, misschien om keer terug op de weg op zoek naar wraak.

Wat we in plaats daarvan kregen was … wat het tegenovergestelde van een uitbetaling ook is.

Paris, net van de ontspoorde bruiloft, rende naar het kantoor en vond haar broer of zus, die haar vertelde wat er was gebeurd en haar eigen rol om Zoe in het ongewisse te hebben gehouden. Zoe van haar kant reageerde nauwelijks, sputterde een beetje van ongeloof voordat ze Parijs vergaf en de stad verliet voor de fotoshoot waarvan we allemaal aannamen dat ze al was weggevlogen.

Meer: Maak je klaar voor de strijd van de blondjes!

Geen confrontatie met Quinn. Geen confrontatie met Carter. Niet eens een paar zelfmedelijdende tranen! Dit alles zorgde ervoor dat we ons afvroegen hoe we de dingen anders hadden gedaan om meer waar voor je geld te krijgen. Onze simpele oplossing? Zoe had op het laatste moment moeten besluiten om de bruiloft van Quinn en Eric bij te wonen, net op tijd aankomen om Carter te horen bekennen dat de bruid zijn geheime minnaar was geweest.

In plaats van gewoon Eric de waarheid van Quinn te eisen, zou ook Zoe aanwezig zijn geweest om de valsspelers te grillen. En in plaats van Paris simpelweg te vergeven, had Zoe haar (en Shauna, voor de goede orde) te schande kunnen maken omdat ze zo’n lelijke fraude had gepleegd.

Meer: Heeft Hope zichzelf in gevaar gebracht?

In plaats daarvan deed Zoe’s vertrek ons ​​denken aan een regel uit de klassieke Bette Davis-film alles over Eva: “Een situatie die zwanger is van mogelijkheden en het enige waar je aan kunt denken is dat iedereen gaat slapen.”

Wat denk je, Vet en mooi liefhebbers? Was je teleurgesteld door Zoe’s exit-verhaallijn? Verlangde het naar meer… of was je tevreden met de gang van zaken? Deel uw mening in het opmerkingengedeelte en bekijk vervolgens de galerij hieronder met alle het laatste komen en gaan van de soap… waaronder niet alleen Barnes, maar ook twee nieuwelingen die op het punt staan ​​hun eerste optredens te maken.