Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Kim Matula (ex-Hope) keert terug in nieuwe Hallmark-film [Video]


“Soms moet je het proces gewoon vertrouwen.”

Als je op ons lijkt, raak je meer dan een beetje geïrriteerd wanneer je de lekkernijen gaat kopen die je op Halloween-avond zult uitdelen en ontdekt dat de winkel waar je winkelt al suikermaïs heeft vervangen door snoeprietjes . Hoewel we er niet echt van houden om het seizoen te haasten, zijn we bereid om in dit ene geval een uitzondering te maken, omdat we zo enthousiast zijn om Kim Matula (ex-Hope, Vet en mooi) terug op onze televisieschermen.

Matula, je zult je ongetwijfeld herinneren, speelde de eerste volwassen versie van Hope tussen 2010 en 2016. (Twee jaar later deed Annika Noelle het bijna onmogelijke door in Matula’s schoenen te stappen en zowel de liefde als het respect van fans te verdienen met haar eigen kijk op Liam’s vrouw.) Nu staat Matula op het punt haar debuut te maken in haar allereerste project voor het Hallmark Channel, Geesten van Kerstmis Altijd.

Kim Matula Ian Harding geesten van Kerstmis altijd

Katherine (Matula) en haar medewerkers moeten Peter (Ian Harding) helpen zijn kerstsfeer te vinden.

Krediet: David Scott Holloway voor Hallmark

Meer: Heeft deze schokkende terugkeer alles verklaard?

Zoals de titel al aangeeft, is het een update van de klassieker Een kerstlied. Haar personage, Katherine Marley, is een van de drie geesten die een verloren ziel moeten helpen zijn kerstgevoel te herstellen. “Maar dit jaar”, legt ze uit, “is het een beetje anders. Hun missie dit jaar, hun stempel, lijkt zijn kerstgevoel niet echt nodig te hebben. Dus waarom is hij gekozen?”

Lees ook:  Zullen Bold & Beautiful's Hope laat Thomas achter om samen te komen met Finn?!?

Onderweg leert Katherine misschien zelf een paar lessen. “Als je gewoon loslaat en het leven naar je toe laat komen”, blikt Matula terug, “en je laat het leven gebeuren zonder het gevoel te hebben dat je het in een bepaalde richting moet sturen, dan komen de dingen die je nodig hebt naar je toe. Soms moet je het systeem gewoon vertrouwen.”

In plaats van naar ons te luisteren die je meer vertelt over de film – die op zondag 30 oktober om 8/7c debuteert – waarom laat je Matula de lege plekken niet invullen? In het exclusieve video-interview hieronder zal ze je meer vertellen over Katherine, en of we haar misschien wel of niet zullen zien bij de reguliere selectie van Hallmark Movie-sterren … misschien zelfs in een vervolg op de kerstfilm?

wil herbeleven De romantische hoogte- en dieptepunten van Hope? Bekijk onze galerij boordevol foto’s over haar leven en liefdes.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]