Bold & Beautiful’s Kimberlin Brown & Katherine Kelly Lang delen foto’s van skireis


Terwijl de spanningen tussen elkaar oplaaien Vet en mooi aartsvijanden, vindt de cast een manier om ‘het hoofd koel te houden’.

Bold & Beautiful’s Brooke (Katherine Kelly Lang) heeft onlangs haar aartsvijand, Sheila Carter (Kimberlin Brown), laten weten dat ze niet zal stoppen voordat ze weer achter de tralies zit waar ze thuishoort. Sheila is natuurlijk niet van plan terug te gaan naar de gevangenis nu ze de zachte rol van mega-rijke Dollar Bill Spencer’s wederhelft heeft gekregen – dus het is veilig om te zeggen dat er spanning is … en er zal nog veel meer zijn.

Buiten de camera houden de portretten van Brooke en Sheila ervan om samen achterover te leunen, en onlangs gingen ze de hellingen op bij Mammoth met andere castleden, waaronder Matthew Atkinson (Thomas), zijn vriendin Brytnee Ratledge en Hollis Chambers, die Paul de barman speelt bij Il Giardino (of moeten we zeggen, Deacon’s Place?).

De bende leek het naar zijn zin te hebben, zoals Brown verklaarde: “Vet en mooi heeft Mammoth Mountain overgenomen’, en hashtagde het als ‘beste tijd ooit’.

Grappend over de strijd op het scherm tussen Sheila en Brooke, schreef Brown een clip van Lang en Chambers die proosten met: “Nogmaals, aan de buitenkant, naar binnen kijkend!! Verdorie die Logan-vrouwen !! Zal ik ooit een pauze nemen??”

Lang deelde ook foto’s van de leuke dag en een beetje geschiedenis van haar relatie met de hellingen. Ze zei dat ze ‘zo blij was om weer te skiën’, legde ze uit: ‘Ik ben opgegroeid en kwam elk weekend naar Mammoth. Mijn vader was een Olympische skiër en hij leerde ons kinderen op driejarige leeftijd. Verbazingwekkend!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas/Sheila vormen een alliantie om Finn/Hope te ontvoeren

Dat gezegd hebbende, de ster was een beetje uit de praktijk. “Ik heb al minstens 15 jaar niet geskied en kwam ook terug van mijn enkelbreuk met stangen en schroeven”, merkte Lang op, terwijl hij Brown en Chambers bedankte voor “de skitips en steun”.

Ten slotte stuurde Lang een bedankje naar Brown voor het hosten, samen met nog wat leuke foto’s van de dag.

Bonusbeelden achter de schermen! Bekijk je favorieten die zich klaarmaken om te filmen in deze clip die Brown samen met Lang en Krista Allen (Taylor) plaatste in de Vet en mooi lijnen voor haar- en make-upruimte.

Laat ons weten wat je hoopt te zien in de verhaallijn van Sheila en Brooke!

Meer: Bill speelt Sheila – zo weten we het

Mis onze bijgewerkte blik op Bold & Beautiful-sterren en hun echte partners in de onderstaande galerij niet.