Bold & Beautiful’s Kimberlin Brown Terug als Sheila: Finn’s moeder ingewisseld?


Dagen voor de uitzending onthullen dat: Vet en mooi superschurk Sheila Carter is de moeder van Finn, het nieuws is bekend. Eerst Kimberlin Brown verscheen op Amusement vanavond, die ook clips vertoonde van haar snode karakter die zichzelf aan haar zoon voorstelde. Toen werd ze geïnterviewd door Soap Opera Digest.

“Toen ik erachter kwam dat Finn de zoon van Sheila was, was ik opgewonden – ik bedoel, vreselijk opgewonden”, vertelde Brown aan het tijdschrift. “Vooral omdat al die jaren dat Sheila in de show is geweest en ik weet dat ze andere kinderen heeft, ik eindelijk voor een tijdje met een van hen mag acteren.”

Bovendien verbindt Finns huwelijk met Steffy Sheila met ex-man Eric en zijn familie – of ze het nu leuk vinden of niet. Hoewel, om Brown het te horen vertellen, de antagonist, die haar deed beginnen… De jongeren en de rustelozen het stelen van zowel Laurens man als haar baby, zal haar beste gedrag vertonen. “Ik dacht echt dat ze was veranderd de laatste keer dat ze daar was. Ze probeerde echt een beter mens te worden”, zei ze. “Daar bestaat geen twijfel over, en ik denk niet dat dat veranderd is.

Kimberlin Brown, Rena Sofer "The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  29/06/17 © XJJohnson/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 7649 VS uitgezonden op 11/11/17

‘Maar… als je bepaalde elementen in het leven hebt die die verbetering weigeren te erkennen, dan hoop je alleen maar dat je niet terugvalt in een aantal van je oude manieren,’ vervolgde ze. “Ik denk dat het de manier is waarop ik mijn foto’s altijd heb ondertekend: ‘Maak je klaar, want het beste moet nog komen!'”

Terwijl je hier bent, bekijk al het laatste nieuws Vet en mooi werp veranderingen met onze onlangs bijgewerkte fotogalerij van Komen en gaan.