Bold & Beautiful’s Krista Allen op Taylor’s verschrikkelijke pruik, echt haar


“We weten dat de pruik slecht is!”

Sinds Krista Allen debuteerde als The Bold and the Beautiful’s Taylor, fans waren vrij unaniem over twee dingen: hoe naadloos ze in de rol gleed die voorheen werd gespeeld door Hunter Tylo… en hoeveel ze een hekel hebben aan de pruik die ze heeft opgezet om dat te doen.

“Iedereen heeft me laten weten dat ik van de pruik af moet”, lachte ze tijdens een recente editie van de YouTube-serie Vet Live.

‘Hier is de deal,’ vervolgde ze, terwijl haar glimlach het scherm verlichtte. “Het is zo moeilijk geweest, omdat ik denk dat sommige mensen denken dat ik ervoor kies om een ​​pruik te dragen omdat ik vind dat het er mooi uitziet.”

Voor alle duidelijkheid: dat is absoluut niet het geval.

Meer: Hebben deze brandende vragen zelfs antwoorden?

“Vlak voordat ik voor deze rol werd gecast,” legde ze uit, “was mijn haar een korte, blonde pixie [cut].” Omdat ze over minder dan een week zou beginnen met opnemen, ‘hadden we geen tijd en moest ik mijn haar terugbrengen van blond naar donkerbruin. We hadden wat tijd nodig, dus we dachten: ‘Laten we een pruik maken! Dat zal geweldig zijn!’”

Vet mooi Taylor Ridge thomas steffy HW

Boven: “Heb ik iets in mijn haar? Ik heb het gevoel dat jullie allemaal staren…’

Meer: Krista Allen deelt het moment waarop ze dacht dat haar carrière voorbij was

Wat volgde was een kort beetje experimenteren met verschillende haarstukken, “sommige in dezelfde reeks scènes”, lacht Allen. Hoewel dit geheel onbedoeld was, merkten sommige fans zeker dat Taylor’s nephaar in dezelfde aflevering lichter en langer werd. ‘We hebben het geprobeerd. Pruiken zijn moeilijk, denk ik!”

“Op een dag wordt dit grappig”, veronderstelde de actrice. Maar voor nu: “We weten dat de pruik slecht is!”

Aan de positieve kant, het zal binnenkort ook verdwenen zijn: wanneer de show terugkeert van zijn huidige winterstop, zal Taylor een veel natuurlijkere uitstraling hebben. “Het wordt mijn haar”, zegt Allen enthousiast. “Jullie hoeven nooit meer naar een pruik te kijken… tenzij, weet je, het is voor iets anders!”
Om een ​​glimp op te vangen van het natuurlijke haar van de schoonheid – en te luisteren terwijl ze alles bespreekt, van haar nieuwe castmates tot hoe die eerste dag op de set eruit zag – klik op de video hierboven. Fris dan je geheugen op wat betreft: Taylor’s ingewikkelde geschiedenis via de fotovolle galerij hieronder!

Video: YouTube/BoldAndBeautiful