Bold & Beautiful’s Krista Allen schiet (eindelijk!) Opening Credits als Taylor Hayes


De nieuwste ster van Bold & Beautiful hoopt dat de “derde keer de charme is!”

Bold & Beautiful’s Taylor-fans hebben lang gewacht om bepaalde dingen te zien gebeuren sinds Krista Allen voor het eerst in de rol verscheen en we zijn verheugd te kunnen melden dat een van die items op het punt staat van de lijst te worden afgevinkt!

Nee, Taylor zal Ridge niet naar de stoep schoppen – althans nog niet in ieder geval – maar Allen had toch goed nieuws om met haar volgers op Twitter te delen toen ze een bericht plaatste waardoor haar fans juichten: “Yay!” en uiting geven aan het gevoel: “Het wordt tijd!”

Meer: De verborgen boodschap in Finns opstanding

Allen onthulde dat er eindelijk een shoot was gepland voor vrijdag 2 juni om haar in de openingscredits te krijgen. Enthousiast: “Ik schiet nieuwe openingscredits op vrijdag!” en ging verder met dat uit te leggen Vet en mooi producer Casey Kasprzyk had “een opening in mijn schema gevonden en maakt het waar!”

Allen beloofde zo mogelijk wat foto’s achter de schermen te maken en grapte: “Derde keer is een charme.” Dus… wat doet het in godsnaam? Dat gemeen? Blijf lezen na de tweet en we zullen het uitleggen.

Het blijkt, Vet en mooi heeft twee eerdere mislukte pogingen gedaan om Krista Allen als Taylor in de aftiteling te krijgen. Zoals ze hilarisch uitlegde op sociale media, was de eerste sessie een mislukking omdat “de verdomde pruik mijn gezicht at en ik eruitzag als een dakloze herdershond”, en de tweede tankte omdat “we technische / verlichtingsproblemen hadden en de meeste foto’s verloren. ”

Vingers en tenen gekruist dat de derde poging van Krista Allen eindelijk de klus zal klaren en we zullen haar dagelijks zien in de openingscredits waar ze thuishoort! En hier is de hoop dat Taylor die hek-oppas Ridge op een dag ook zal laten inpakken – wie zegt dat je niet alles kunt hebben?!?

Meer: John McCook plaagt Eric’s eindspelvrouw

Kijk eens naar de leven en tijden van Taylor Hayes in de fotogalerij hieronder.