Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Krista Allen sluit zich aan bij Real Housewives of Atlanta?


Het volgende deel Gedurfd en mooi favoriete stuk van Krista Allen is misschien wel haarzelf. Op 6 februari gaf de actrice op X toe: “Ik kreeg vandaag een heel cryptisch telefoontje… Ik kan er niet veel op ingaan, want het waren maar een paar basisvragen. Maar ik ben geïntrigeerd.”

Toen stelde Allen de vraag die verraadde welke show haar had gebeld: ‘Kijkt iemand? Echte huisvrouwen van Atlanta? Vertel me alles wat je weet!”

Daarmee gaven haar volgers waarschuwing na waarschuwing over deelname aan de reality-franchise. Jong & Rusteloos‘ Eileen Davidson (Ashley) had er niet de beste ervaring mee Echte huisvrouwen van Beverly Hills. (Lees hier haar verslag.) Gedurfd en mooi aluin Denise Richards (ex-Shauna) verliet die show onder een wolk van controverse. (Meer daarover hier.) En de hemel kent Lisa Rinna (ex-Billie, Dagen van ons leven) heeft haar imago daar niet opgepoetst. (Lees hier waarom.)

Verslag van de CBS Original Daytime Series THE BOLD AND THE BEAUTIFUL, gepland voor uitzending op het CBS Television Network.  Op de foto: Krista Allen als Dr. Taylor Hayes.  Foto: Sonja Flemming/CBS ©2022 CBS Broadcasting, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Laat je niet in een hoek drukken, Krista!

Krediet: CBS

Gelukkig springt Allen nergens in, verzekerde ze haar fans. “Er gebeurt veel met kansen. Maar deze oproep was zo wild! Ik denk dat het behoorlijk intens is om zo’n show te doen, en ik weet niet zeker of mijn neurodivergerende brein zou kunnen functioneren!”

Toen een volger erop wees dat a huisvrouwen show alle vuile was van Allen zou uitzenden, erkende ze dat dat “waar was … maar ik ben een open boek – om nog maar te zwijgen van een snelle Google die alles vertelt!”

“En God verhoede het,” voegde ze er lachend aan toe, “doe niet op afbeeldingen zoeken!”

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Finn waarschuwt Thomas om Steffy terug te trekken

Toen er op werd gewezen dat er veel negativiteit op de loer ligt Echte huisvrouwen, stond Allen erop dat ze voorbereid was. Tijdens het gesprek zeiden de machthebbers “het ergste ervan: de trollen online en hoe verschrikkelijk ze kunnen zijn… en ik dacht: ‘Ik heb het gevoel dat ik hiervoor heb getraind!'”

Persoonlijk hopen wij dat Dagen van ons leven krijgt het slimme idee om Allen terug te halen om haar rol van Billie te hernemen. (Weet je nog, ze verving Rinna eind jaren negentig.) In ieder geval zal Allen de tijd nemen om een ​​besluit te nemen. ‘Ik ga ermee aan de slag en kijken of het iets leuks is,’ zei ze. “Maar als ik Andy Cohen zou ontmoeten, zou ik heel enthousiast zijn.”

Ik mis Allen en Taylor Gedurfd en mooi? Vind je oplossing via deze fotogalerij, een hervertelling van het waanzinnige levensverhaal van de dokter. En aangezien Allen haar zegen heeft gegeven aan een herschikking, overweeg dan een paar waarschijnlijke kandidaten dit fotogallerij.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]