Bold & Beautiful’s Krista Allen stuurt een bericht naar fans


Het is ook een eenvoudig verzoek.

Elke keer dat we een slechte dag hebben, komen we gewoon langs bij Krista Allen’s Twitter-feed, wetende dat haar goede humeur onze frons, zo niet ondersteboven, in ieder geval een beetje opzij zal zetten. (Hé, het is een begin.)

Voorbeeld: we hebben onlangs ingecheckt om te zien wat de Vet en mooi star was aan het twitteren en ontdekte dat ze een verzoek deed aan fans nadat ze hun wensen liever nadrukkelijk kenbaar hadden gemaakt aan een van de schrijvers van de show – zesvoudig Emmy-winnaar Michele Val Jean, niet minder. Maar aangezien dit Allen is waar we het over hebben, vroeg ze de kijkers om op de grappigste manier te stoppen, op haar eigen unieke manier wijzend op wat Val Jean had: dat scriptschrijvers geen controle hebben over de bogen die plotten nemen.

“Tag onze scriptschrijvers alsjeblieft niet die veranderingen in de verhaallijn eisen!” zei Taylor’s portrettist. “Dat is het equivalent van naar de ijzerhandel gaan voor melk.”

In een andere post reageerde Allen op een volger die een screenshot deelde van “het precieze moment waarop Taylor en Ridge beseften dat hun belastingdollars verspild waren” – omdat de politie Sheila Carter, ook bekend als de meest beruchte moordenaar in de geschiedenis van de City of Angels.

“Zo waar”, lachte de actrice. “Hier moest ik hard om lachen!”

Wat gemaakt ons grinnikte echter, was dit antwoord op een fan die vroeg: “Wanneer is Doc in staat geweest om naar de sportschool te gaan?” Volgens Allen: “Taylor vindt elke dag voldoende tijd om te gaan rennen … van haar problemen.

‘Het is een uitstekende cardio,’ voegde ze eraan toe, haar tong stevig op haar wangen geklemd.

Opnieuw bekijken Het hele adembenemende verhaal van Taylor in de onderstaande fotogalerij.