Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Li Is Alive, Naomi Matsuda keert terug als Finn’s moeder


Het lijkt alsof The Bold and the Beautiful’s Sheila heeft in ieder geval iets minder bloed aan haar handen. Hoewel ze nog steeds verantwoordelijk is voor het neerschieten van Steffy en het bijna vermoorden van Finn, blijkt dat Sheila’s pogingen om Li stil te houden er niet echt toe leidden dat de dokter permanent het zwijgen werd opgelegd. Wat betekent dat Naomi Matsuda officieel terug is na de laatste fake-out van de show.

Als we eerlijk zijn, hadden we onze vermoedens over Li’s lot. Hoewel we in eerste instantie volledig geloofden dat ze was omgekomen na dat vurige auto-ongeluk waarbij haar auto in de oceaan stortte, deden een paar incidenten ons afvragen of Li misschien in de voetsporen van zoon Finn zou treden met een wonderbaarlijke opstanding.

De eerste aanwijzing kwam toen we met Matsuda praatten op de rode loper bij de Daytime Emmy-awards (die je hieronder kunt zien). Terwijl ze terugdenkt aan haar tijd bij Vet en mooi, de actrice – die in was voor een beeldje van een vrouwelijke bijrol – zei dat ze “dankbaar was voor de tijd die ik met hen heb.” Hoewel ze dat snel corrigeerde naar ‘had’, maakte ze kort daarna een soortgelijke fout toen ze naar Ted King verwees, en zei dat hij haar man, Jack, ‘speelt’ in plaats van ‘speelde’.

Maar goed, versprekingen gebeuren, toch?

Dan echter de Vet en mooi schrijvers konden het gewoon niet helpen. Ze moesten grote aanwijzingen ter grootte van een aambeeld laten vallen dat Li echt leefde. ‘Hebben ze het lichaam gevonden? Was er iets op het nieuws?” Sheila vroeg Mike tijdens de aflevering die op 4 juli werd uitgezonden. “Denk je dat ze in zee is weggespoeld, of? [eaten by] haaien…?”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Deacon smeekt Brooke om hem niet te verbannen

Vet mooie Sheila Mike

‘Ga je gang, Mike, noem Li weer Finns moeder en kijk wat er gebeurt.’

Krediet: Howard Wise/JPI

Dat bezegelde wat ons betreft de spreekwoordelijke deal. We hebben tenslotte lang genoeg naar deze show gekeken om te weten hoe het werkt. En praten over een afwezig of dood personage vlak voordat ze weer opduiken is Vet en mooi 101. In het geval van Li verscheen ze aan het einde van de aflevering van 21 juli, toen Bill haar vond in de steeg achter een restaurant (dat niet van Il Giardino was).

Bekijk onze gids voor alle Vet en mooi acteurs die zijn gekomen en gegaan in de afgelopen maanden, bekijk deze galerij.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]