Bold & Beautiful’s Liam, Brooke & Ridge verdienen Sheila/Deacon Revenge


gewaagde mooie mashup diaken sheila brooke liam

Howard Wise/JPI; CBS-screenshot

Iedereen vindt zichzelf echt genieten The Bold and the Beautiful deze week … tenminste wanneer Sheila en Deacon op het scherm waren? Ze zijn misschien wel het beste om deze show te bezoeken sinds de originele Sally Spectra. Ondertussen kreeg het Righteously Indignant Duo (Brooke en Ridge) een sidekick, liet Thomas me mijn vrienden in een heel nieuw licht bekijken, en de poging van de show om een ​​modern verhaal te vertellen liep tegen de onbeweeglijke muur op die zijn eigen vreemd ouderwetse is moraliteit. Klaar om de afleveringen van deze week aan te pakken? Laten we dit dan doen!

Dubbel probleem

De week begon sterk dankzij mijn nieuwe favoriete show-in-a-show, Dag drinken met Deacon en Sheila. Degene die dacht Sean Kanans bad boy te koppelen aan de psychopaat van Kimberlin Brown, wint alle prijzen, want het is lang geleden Vet en mooi was dit erg leuk. Sterker nog, hun scènes waren fantastisch gescript, onfeilbaar van snijdende opmerkingen tot een door drank gevoed medelijdenfeest.

Sheila Deacon lach B&B

Bovenstaand: ‘Weet je wat echt grappig zou zijn, Deacon? Als we een tijdje gezoend hebben. Je weet wel, gewoon voor, eh, lacht.”

Meer: Lees de emotionele boodschap van Annika Noelle aan de fans

Wat ik vooral leuk vond, was dat iemand in de schrijverskamer Deacon de stem van het publiek maakte. “Fin?” zei hij toen hij de naam van Sheila’s zoon hoorde. ‘Als in Huckleberry? Is dat zijn naam?” Vervolgens noemde hij de timing van Sheila’s beslissing om haar zoon in te halen. “Je bleef weg totdat je erachter kwam dat die oude Finny-jongen aan een Forrester werd gekoppeld, en dan, daar ben je, in levenden lijve!”

Het is alsof hij de collectieve feeds van #soaptwitter had gelezen.

Nu zitten hypocrieten, partij van drie

Wekenlang zijn Brooke en Ridge ronduit onuitstaanbaar geweest, omdat hun enige doel is geworden om anderen te veroordelen, terwijl absoluut niemand zijn eigen smerige verleden naar voren brengt. Deze week, toen het Righteously Indignant Duo hun zinnen op Deacon richtte en precies duidelijk maakte hoe ze zich voelden over Hope’s vader, was iedereen – zoals gewoonlijk – zich niet bewust van hoe onzelfzuchtig ze klonken gezien hun eigen smerige verleden.

Maar deze keer hadden ze een sidekick in de vorm van Liam… en het was ronduit hysterisch. Want met een volkomen strak gezicht sprak Liam dit juweeltje over zijn schoonvader uit: “Het is een patroon. Je stelt je open voor hem, hij doet je pijn. Je stelt je weer open voor hem, hij doet je weer pijn. Want dat is wat hij doet.”

Nee serieus. Liam zei dat… en hij had het niet over zichzelf. Maar wacht, laat me je nog een lezing geven uit het Boek van Liam. “Het is oké om tegen sommige mensen te zeggen: ‘Je hebt geen kansen meer. Je bent niet meer welkom.”

sonny carly jason lacht GENERAL HOSPITAL - Het met een Emmy bekroonde drama overdag "Algemeen ziekenhuis" uitgezonden van maandag tot en met vrijdag (15.00 uur - 16.00 uur, ET) op het ABC Television Network.  GH18(ABC/Craig Sjodin)MAURICE BENARD, LAURA WRIGHT, STEVE BURTON

Bovenstaand: “Heb je gehoord wat Liam zei?” Algemeen ziekenhuis‘ vroegen Carly aan Sonny en Jason. “En mensen bellen” ons hypocriet!”

Meer: De twist die Liam en Steffy niet zien aankomen

Tegen de tijd dat Liam “de dag redde” door Deacon uit Forrester Creations te gooien, was ik klaar voor Dapper en knap om de regels te breken. Wat bedoel ik daarmee? Het is een soort Soap 101 die slechte karakters – in dit geval Sheila en Deacon – verliezen aan de karakters die we als ‘goed’ zouden moeten zien. Gestolen baby’s worden teruggegeven, misdaden worden ontmaskerd, psycho’s worden gestraft. Het lijkt dus enigszins onvermijdelijk dat Brooke, Ridge en Liam de waargenomen indringers zullen verslaan.

Maar als Sheila en Deacon erin slagen om de Forresters en hun soortgenoten onderweg ernstige schade toe te brengen, denk ik dat ik daar goed mee zal zijn.

Laten we het over seks hebben

Door naar het verhaal van Eric/Quinn/Carter… ugh. Ik sta op het punt iets te doen wat ik echt niet wil, maar… ja, hier gaan we dan: Ridge had helemaal gelijk toen hij zei dat het niet uitmaakte hoeveel zijn vader hen pushte om dat te doen, Quinn en Carter deden dat niet hebben om samen te slapen. In feite raakt dat specifieke plotpunt de kern van wat er mis is met dit verhaal.

Carter, Quinn canoodle office B&B

Bovenstaand: ‘Maar Eric heeft een briefje geschreven! We moeten de liefde bedrijven!”

Meer: Het gevecht waardoor B&B-aluin werd gedood

ik wil geven Vet en mooi eer voor het vertellen van een modern verhaal over volwassenen die beslissingen nemen over hun eigen seksualiteit, ongeacht wat anderen misschien denken. Dit speelt direct in op iets waarvan ik altijd vond dat soaps meer zouden moeten onderzoeken, namelijk het idee dat we niet echt weten wat er achter gesloten deuren gebeurt. Voor zover we weten, gaan die aardige mensen hiernaast misschien naar belangrijke feesten in het weekend. (Weet niet wat dat is? Vraag het je ouders… en hoop dat zij het ook niet weten!)

Maar tegelijkertijd heeft deze show altijd gewerkt met een soort 1950-achtige moraliteit. Dus natuurlijk, Eric met erectiestoornissen vertaalde zich in het feit dat hij zijn vrouw niet kon bevredigen. Want hoe had hij dat doel anders kunnen bereiken? Vreemd genoeg heeft niet één keer iemand zei dit, waarbij iedereen in plaats daarvan doet alsof er maar één manier is voor een man om een ​​vrouw te plezieren.

Stoere mooie eric quinn in bed HW

Bovenstaand: “Nou, ik heb geen idee meer!”

Deze week zag de show ook heel duidelijk seks en liefde gelijkstellen, alsof het een niet zonder het ander kon bestaan. Tijdens haar hart tot hart met Eric erkende Katie dat hij en Quinn dezelfde ruimte deelden, maar vroeg ze of ze zichzelf deelden. ‘Ik bedoel, ik weet dat je het fysiek niet kunt, maar deel je je liefde voor elkaar? Uw plannen voor de toekomst?”

Het was duidelijk dat ze geloofde dat het onmogelijk voor hen was om dat te doen als Quinn tijd doorbracht in Carter’s bed. Omdat zij – en bij uitbreiding de schrijvers – zich geen wereld kan voorstellen waarin die twee feiten binnen een huwelijk naast elkaar zouden kunnen bestaan. Ik denk dat hier een goed verhaal te vertellen is, maar ik weet het niet zeker Vet en mooi was de juiste show om het te proberen. Een pluim voor het in ieder geval proberen.

Willekeurige gedachten

bb don diamont heather tom bill katie gallery cbs

Bovenstaand: Katie, hoe vaak moeten we je nog vertellen: dit is niet hoe je hard to get speelt!

• Nogmaals, Vet en mooi neemt de kortst mogelijke route tussen plotpunten. In plaats van ons te laten zien dat Bill probeert te bewijzen dat hij een betere man is en nog een kans verdient met Katie, wordt ons verteld. We hebben hem absoluut niets zien doen dat haar een reden zou geven om te denken dat hij veranderd is. Hij heeft haar niet uitgelokt. Hij heeft haar niet elke dag bloemen gestuurd (helaas De jongeren en de rustelozen’ Victor tegen Nikki) of maakte een groots romantisch gebaar. In plaats daarvan heeft hij een pagina geleend van Liam’s script (bijna letterlijk) en zei hij simpelweg: “Ik ben veranderd… en deze keer meen ik het!” Hoe moeten we investeren in hereniging als een paar als de show dat niet heeft gedaan?

• Ik ben er nu volledig van overtuigd dat de mensen in de schrijverskamer geloven dat Taylors meisjesnaam Hayes is. Toen ik dit in het verleden heb gezegd, wezen sommige oude kijkers – veel genereuzer dan ik – erop dat Taylor na een van haar scheidingen terug was gegaan naar Hayes. Maar luister naar wat Deacon tegen Sheila zei over de naam van Steffy’s zoon: “Hayes was de naam van Steffy’s moeder voordat ze trouwde.” Vertaling: Het is haar meisjesnaam. Wat het absoluut niet is… Hayes was de naam van haar eerste echtgenoot, die beledigend bleek te zijn.

• Het was fijn dat toen Thomas sprak over Hope’s vermogen om mensen te vergeven, ongeacht wat ze haar hadden aangedaan, hij zichzelf opnam als een van de mensen die haar welwillendheid hadden ontvangen.

• Over Thomas gesproken, ik lachte hardop toen hij tegen Paris zei: “Neem mijn appartement! Het is volledig gemeubileerd… je mag het gratis hebben… dit doen vrienden voor elkaar.” Het spijt me, wat? Blijkbaar heb ik een betere klas vrienden nodig, want niet één van hen heeft me gewoon de sleutels van een gemeubileerde plek overhandigd en gezegd: “Het is van jou!” Vreemder was nog steeds dat Thomas en Paris besloten samen te gaan wonen. Het voelt als iets dat ze met Zende had moeten bespreken… en mogelijk de HR-afdeling.

• Ik vind het altijd leuk als een show verwijst naar gebeurtenissen uit het verleden, maar hoe had Deacon kunnen weten dat Sheila bijen gebruikte om iemand te vermoorden? Naar mijn beste herinnering – en corrigeer me alsjeblieft in het opmerkingengedeelte als ik het mis heb! – dat was nooit openbaar. Alleen zij en haar slachtoffer zouden het geweten hebben.

Vet mooie diaken openingscredits shot screenshot

• Ik ben nogal obsessief over het openen van credits, dus ik vond het geweldig dat ze deze week werden bijgewerkt met Sheila en Deacon.

Dat is mijn kijk op de actie van deze week… laten we nu eens horen wat je te zeggen hebt. Ben je het ermee eens dat Liam Hope’s wens om weer contact te maken met haar vader meer had moeten steunen? Heb je vrienden die je terloops hun appartement hebben afgestaan… en zo ja, kun je me voorstellen? Ondertussen, terwijl Halloween snel nadert, dachten we dat je misschien wat inspiratie nodig zou hebben op de kostuumafdeling, dus hebben we de onderstaande fotogalerij samengesteld die vol met suggesties! (Het is ook heel handig als je jezelf moet vermommen om een ​​modeshow te infiltreren of misschien een ex te bespioneren… we zijn hier niet om te oordelen!)