Bold & Beautiful’s Parijs-probleem – Plus, Finn’s woede, Ridge’s toespraak


gewaagde mooie parijs mashup bill katie eric

Howard Wise/JPI (3); CBS-screenshot

Het was misschien een korte week vanwege de Thanksgiving-vakantie, maar Vet en mooi gaf ons nog genoeg te bespreken. Het blijkt dat deze show een heleboel hoofdbrekende, logica tartende, gekke plotpunten in zelfs een driedaagse week kan persen.

Iedereen – of in ieder geval iemand – houdt van Parijs

Ik probeer al een tijdje te bedenken waarom het karakter van Paris niet voor mij werkt. Diamond White is schattig en heeft een gevoel voor stijl waardoor het gemakkelijk te geloven is dat Parijs in een modehuis zou gaan werken. Het is natuurlijk belachelijk dat iemand deze jonge, onervaren persoon de controle zou geven over de liefdadigheidsstichting van een groot bedrijf, maar dit is een wereld waarin Bridget Forrester ooit scrubs inruilde voor een sluier om Madame X te worden en de modewereld te veroveren. storm dus logica is niet veel van toepassing.

Carter, Zende chat B&B

Bovenstaand: ‘Hé, ik snap het Carter. Los Angeles is een kleine stad, er zijn maar een half dozijn dames om uit te kiezen? Natuurlijk heb je interesse in Parijs!”

Ik realiseerde me deze week dat mijn probleem met Parijs is dat, zoals mijn vader zou zeggen, daar geen ‘daar’ is. Haar romance met Zende is een snoozefest, vooral omdat de twee die tegen elkaar koesteren geen plot is en geen van beiden andere bepalende kenmerken heeft dan aantrekkelijk te zijn. Voor een hete seconde leek het erop dat ze een spoiler zou zijn in de Finn / Steffy-relatie, maar dat ging absoluut nergens heen. Toen werd Thomas verliefd op haar, grotendeels uit gemak gezien het feit dat ze samen werken en wonen, maar ook dat nam deze week een vreemde wending.

Als ik aan je denk

Ik wil de show de eer geven dat Thomas meteen naar buiten kwam en zijn gevoelens toegaf, en aan Paris omdat hij hem de mond snoerde en zei dat ze een relatie had. Het was een verrassend open en eerlijk gesprek, dat eigenlijk best wel verfrissend was. Helaas leek het ook de enige potentieel interessante weg af te sluiten die dit verhaal zou kunnen inslaan.

Parijs, Thomas appartement chat B&B

Bovenstaand: “Ik vind het ook belangrijk dat je weet dat ik nu 87 procent minder stalkerachtig ben, 22 procent minder cray cray en, het is vermeldenswaard, rijker dan Zende. Gooi die laatste er maar in.”

Ik ga ervan uit dat dit niet echt het einde van de lijn was. Misschien zal Paris, die zich pas bewust is van hoe Thomas zich voelt, zich realiseren dat Zende niet het enige spel in de stad is. In feite, relatief gezien, is Zende Go Fish, terwijl Thomas dat gekke spel is dat je oma heeft verzonnen met regels die veranderen afhankelijk van het aantal glazen wijn dat ze heeft gehad.

Aan de andere kant, misschien is de show van plan om Parijs naar Carter te gooien, met wie ze deze week nogal wat interactie had. Ik zou het niet erg vinden om de show Carter te zien spelen als vrijgezel en klaar om zich te mengen, tegelijkertijd met Katie en andere vrouwen te daten… je weet wel, zoals mensen dat doen in de echte wereld. Maar het ziet ernaar uit dat Zende op het punt staat er een ring aan te hangen (ondanks het feit dat hij een paar weken geleden alleen nog maar op de rem trapte)…

Papa problemen

vet li finn jack waarheid screenshot

Bovenstaand: ‘Jack, kijk naar mijn gezicht. Vraag me dan nog eens of ik je vergeven heb.”

Het andere grote verhaal deze week was de gevolgen van Jacks bekentenis dat hij Finns vader is. Sorry, zijn biologische vader. Ik vond het raar dat nadat Jack de waarheid had uitgespuugd, iedereen op die ongemakkelijke manier naar hem bleef verwijzen. Op het punt waar een man zowel de “adoptie” als de “biologische” vakjes afvinkt, kun je niet gewoon “papa” of “vader” zeggen? Het was leuk om te zien hoe Tanner Novlan wat sappig materiaal kreeg om zijn tanden in te zetten toen het verraad Finn in een neerwaartse spiraal bracht, en ik blijf absoluut dol zijn op Naomi Matsuda, wiens Li absoluut een confrontatie met Sheila moet krijgen.

Maar wat was er met Jack aan de hand, nadat hij alles had opgebiecht aan zijn vrouw en zoon naar Sheila’s hotelkamer? Dat is zeker de laatste plaats waar hij zou zijn gegaan onder de omstandigheden. Zou het niet logischer zijn geweest als hij naar een bar was gegaan om dronken te worden en daar Sheila had ontmoet?

Wou dat je hier was

Sheila en Deacon voelden zich misschien teleurgesteld omdat ze niet waren uitgenodigd voor Thanksgiving met de familie Forrester, maar de mensen die reden hadden om op die manier te vullen waren Eric, Quinn, Donna en Katie. Ik bedoel, hadden ze niet op zijn minst kunnen zeggen dat Katie en Bill hadden besloten om zoon Will te bezoeken om een ​​vakantiemaaltijd met hem te delen op kostschool? En hoe huiveringwekkend was de toespraak van Ridge? “Over spelers gesproken,” grapte hij, “Carter is hier!” In welk universum zou hij zo’n grap maken over de man die met de vrouw van zijn vader sliep? Ridge ging toen verder met het ter sprake brengen van alle dingen die mensen in de kamer waarschijnlijk liever vergeten waren – van Liam’s stint achter de tralies tot Finn die de waarheid over zijn vader te weten kwam. En dan, om het helemaal af te maken, stelde Brooke van alle mensen voor dat iedereen zijn leven zou moeten leiden met vriendelijkheid in hun hart.

Vet mooie liam hoop thanksgiving

Bovenstaand: “Echt gast?” dacht Hoop. ‘Je moest gewoon het gevangenisgedoe ter sprake brengen? Wat als we het hebben over die keer dat je met Quinn hebt gezoend, terwijl we toch bezig zijn?’

Degenen die dat kunnen, doen, degenen die dat niet kunnen, moeten gewoon alle stoelen in de kamer hebben.

Deacon en Sheila fantaseerden over hun ideale Thanksgivings, het was schattig. Interessant is dat het een stuk gemakkelijker is om een ​​wereld te geloven waarin Deacon enigszins met tegenzin in de familie wordt geaccepteerd dan een waarin Brooke Sheila plaagt met het brengen van de zoete aardappelen. Maar ga je gang, Sheila, droom groot! Ik wou eigenlijk dat Brooke en Hope Ridge hadden overtuigd om Deacon te laten komen eten. Het zou niet alleen een tip zijn geweest voor Eric’s Thanksgiving-diners, waarbij vijanden onvermijdelijk iets aardigs over elkaar moesten zeggen, en de aflevering een beetje dramatisch gewicht gegeven.

Dat is mijn kijk op de afleveringen van deze week, dus nu, zoals altijd, is het jouw beurt. Nadat je je gedachten hebt gedeeld (en misschien wel je beste vullingrecept), bekijk dan de galerij hieronder waarin we terugkijken op de domste dingen die onze soaps hebben gedaan in het afgelopen jaar. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen als je dat ontdekt Vet en mooi maakte de lijst … een paar keer …