Bold & Beautiful’s Patrick Duffy/Algemeen Ziekenhuis Linda Purl Recept voor zuurdesem


Het koppel wil families dichter bij elkaar brengen.

Fans hebben nu de mogelijkheid om een ​​speciaal cadeau te geven aan de zeepliefhebber in je leven – of, natuurlijk, jezelf te trakteren op een nieuwe bakset gemaakt door niemand minder dan een echt stel The Bold and the Beautiful’s Patrick Duffy (ex-Stephen) en Linda Purl, die net een stint hebben gedaan op Algemeen ziekenhuis als Peyton. Hun nieuwste smakelijke avontuur, Duffy’s Dough, zal klaar zijn voor verzending op maandag 14 november, net op tijd voor de feestdagen!

Het geliefde zuurdesemrecept ontstond in 1952 toen Duffy’s ouders het gezin meenamen op een avontuur in Alaska – een avontuur dat een jaar duurde. Zijn moeder had een oud voorgerecht gekregen (een speciaal mengsel dat brood laat rijzen) waarvan werd gezegd dat het toen meer dan 50 jaar oud was, en het is tot op de dag van vandaag een familiehoofdstuk. Duffy en zijn zus gebruiken het zelfs voortdurend. Pas in 2020 proefde Purl kaneelbroodjes die hij met het voorgerecht had gemaakt en overtuigde Duffy ervan dat hij het met de wereld moest delen – en Duffy’s Dough was geboren.

Meer: B&B-portrettist van Duffy’s dochter op het scherm deelt opwinding

En nu wil het paar dat iedereen de magie van het bakken vanuit het niets in hun eigen huis ervaart door de beperkte release van hun gedehydrateerde zuurdesem-starter en essentials-kit, evenals de Solo gedehydrateerde zuurdesem-starterkit. De eerste kit bevat gedehydrateerde starter, bloem, suiker, maatlepels en kopjes, een schort, een pannenlap, een schraper, een Franse deegroller en een receptenboek met hoe je zuurdesem, zuurdesempannenkoekjes, zuurdesempizzadeeg en zuurdesemkaneelbroodjes kunt bereiden.

Lees ook:  De zoon van All My Children Alums zou een hoofdrol kunnen spelen in vet en mooi heet en lastig gevallen

Het water loopt ons al in de mond!

Bezoek het koppel Duffy’s Dough-website om meer te weten te komen over hun verhaal en om je Duffy’s Dough-kit vandaag nog te pre-orderen.

Nu we Duffy en Purl als koppel hebben leren kennen, kun je kennismaken met enkele van de Grey’s Anatomy partners van sterren in onze fotogalerij hieronder.