Bold & Beautiful’s Rena Sofer: gezicht gesuperponeerd op Keith Brymer Jones op verjaardagskaart


Je denkt dat je klaar bent om te gluren, nietwaar? Spoiler alert: Jij bent niet klaar.

Dus vandaag ben ik jarig! Jaa!” Rena Sofer begon haar Instagram-post op 2 december. “Ik ben vandaag 53 en mijn favoriete onderdeel van verjaardagen en Moederdag zijn de handgemaakte kaarten die mijn dochters me elk jaar geven.

“Avalon maakt altijd de meest ongelooflijke Photoshop-kaarten die actueel en hilarisch zijn”, voegde ze eraan toe. “En Rosabel houdt ervan om dingen te tekenen die me aan het lachen maken tot ik in mijn broek plas.”

Daarmee is de Vet en mooi hoofdrolspeelster onthulde wat ze van haar meisjes had gekregen. In de eerste afbeelding – je ogen puilen al uit, nietwaar? — haar dochter met regisseur Sanford Bookstaver heeft haar gezicht gesuperponeerd op een afbeelding van Geweldig aardewerk weggooien rechter Keith Brymer Jones. “Ik hoop echt [he] neemt geen aanstoot aan deze kaart en ziet het zoals het is,” zei Sofer. Met andere woorden, “een eerbetoon aan een briljante keramist en pottenbakker die er misschien geweldig uitziet in lippenstift en mascara.

“De tweede is van Princess,” vervolgde Quinn’s portrettist, verwijzend naar een behoorlijk verbazingwekkende gelijkenis van een viervoetig familielid door Rosabel, Sofer’s dochter met voormalig Wally Kurth (tegenover wiens Ned ze Lois speelde op Algemeen ziekenhuis in de jaren ’90). “Ik heb een foto van haar toegevoegd, zodat je kunt zien hoe goed de gelijkenis is!”

Meer: De vergeten eerste rollen van soapsterren [PHOTOS]

Tot slot sprak de actrice haar dankbaarheid uit. “Heel erg bedankt voor alle geweldige verjaardagswensen”, schreef ze. “En voor degenen onder jullie die zijn geïnspireerd door mijn liefde voor honden en reddingen en koesteren, bedankt dat je iets ter ere hebt gedaan.”

Lees ook:  Na Bold & Beautiful Ontslaan, Matthew Atkinson heeft de volgende zet van Thomas: Vecht tegen Ridge en de Forresters

Oh, en als je je afvroeg hoe Jones reageerde op het zien van Sofer’s gezicht in plaats van het zijne… hij barstte uit in het punt dat hij sprakeloos was.

Op weg naar de opmerkingen om je verjaardagsgroeten naar Sofer te sturen, stop je bij de onderstaande fotogalerij, die opnieuw wordt bezocht hoogtepunten van haar run als Quinn.