Bold & Beautiful’S Rena Sofer plaagt comeback, wanneer zal Quinn terugkeren?


Actrice plaagt meer drama te komen.

Het is alweer een tijdje geleden dat we Rena Sofer hebben gezien The Bold and the Beautiful als Quinn, maar de ster plaagde onlangs haar aanstaande terugkeer overdag. Samen met een nette foto met een keramisch hartheeft de CBS-soapactrice fans geïnformeerd over wat ze tegenwoordig tijdens haar downtime heeft gedaan.

Sinds afgelopen maandag is de voorjaarsvakantie officieel voorbij voor Sofer en haar familie. ‘Terug naar de echte wereld’, verklaarde ze en legde uit dat ze hun vrije tijd aan de oostkust hadden doorgebracht om colleges voor hun jongste dochter bij te wonen. ‘Ik kan niet geloven dat we haar binnenkort op pad zullen sturen en lege nesters zullen zijn. Hoe tijd vliegt.”

Nu ze thuis is, kan Sofer zich concentreren op het maken van nieuwe aardewerkstukken en geplaagd, “en meer ravage aanrichten voor iedereen zoals Quinn op Vet en mooi dus blijf op de hoogte…”

Sheila heeft tegenwoordig de nummer één positie op de toneelafdeling bezet – op een geweldige manier, nadat ze haar eigen zoon Finn heeft neergeschoten en vermoord, evenals zijn vrouw Steffy – maar overdag is er genoeg ruimte voor meer drama en we kunnen niet wachten om te zien wat Quinn heeft bedacht. Nu Carter momenteel in beslag wordt genomen door Parijs, en blijkbaar over zijn Quinn-obsessie, zou er nog een driehoek kunnen brouwen – of moeten we een vierhoek zeggen sinds Quinn terugging naar Eric? Blijf volgende week op de hoogte!

Meer: When Calls the Heart, een geheim huwelijk onthuld

En over Eric gesproken, zijn portrettist, John McCook deelde een paar weken geleden met Soaps.com dat hij ernaar uitkijkt om het scherm weer met Sofer te delen en verklaarde: “Ik ben terug op de studiovloer met Quinn en met Carter en met Ridge en al de rest. Het is goed. Het is goed om te zien. Ik ben blij dat ik terug ben!”

Wat zou je voor Quinn willen zien bij haar terugkeer? Moeten zij en Carter hun passie nieuw leven inblazen of moet ze Eric trouw blijven? Misschien wil je haar confronteren met Paris – of zelfs Sheila weer? Deel uw mening met ons in het commentaargedeelte.

Plus, voordat je op pad gaat, bekijk onze fotogalerij hieronder gevuld met relatieadvies van je favoriete soapsterrenwaaronder McCook.