Bold & Beautiful’s Rena Sofer (Quinn): Maak kennis met haar pleegpups — Video —


Het leven van de actrice is op een veel zoetere manier naar de honden gegaan dan dat van haar personage.

Een dieptepunt is een grappig iets, nietwaar? Het is moeilijk te zeggen wanneer je het hebt geraakt totdat je het hebt geraakt – en we zijn er vrij zeker van dat op dit moment The Vet en mooi plankoningin Quinn weet dat ze daar is. Haar affaire met Carter is aan het licht gekomen, ze heeft zowel haar man Eric als haar baan verloren, en ze kan vergeten dat ze haar portret ooit nog eens heeft zien ophangen, behalve misschien in een beeltenis.

Meer: Lawrence Saint-Victor’s ‘bitterzoete’ afscheid van Kiara Barnes

Maar terwijl ze de brokstukken van haar verwoeste leven oppakt, geniet beeldster Rena Sofer van elk moment van haar dagen. In een Instagram-bericht vergezeld van een video die te schattig is voor woorden, verklaarde de actrice, misschien tevergeefs: “Ik zal geen pleegkind zijn! Ik zal geen pleegkind zijn! Ik zal geen pleeggezin zijn, faaaahhh!!!”

Ja, ze zal het moeilijk krijgen om de nieuwe honden die ze momenteel onder haar hoede heeft niet vast te houden. En je zult begrijpen waarom wanneer je ‘mijn nieuwe pleegkinderen ontmoet, Delilah en Dixie.

“Je weet dat je niet kunt praten,” voegde de dierenvriend toe, “zonder te wandelen!”

Meer: De *volgende* mevrouw Eric Forrester wordt…

Gelukkig heeft Sofer de meisjes kunnen opnemen en proberen een nieuw begin voor hen te vinden. “Ik heb in juli vrij van mijn werk”, legde ze uit, “dus ik heb de tijd en het geduld om thuis te blijven en deze twee voor altijd in huis te nemen! Ze zijn beschikbaar voor adoptie… als ik zeg dat ze schattig zijn, bedoel ik… kom op! Kijk die gezichten!”

Maar serieus – die gezichten. We kunnen er niet naar kijken zonder dat het hart uit onze ogen barst. Terwijl we teruggaan en de clip van Sofer opnieuw bekijken, bekijk dan de onderstaande fotogalerij van het laatste komen en gaan van de CBS-soap.