Bold & Beautiful’s Rena Sofer: trouwdagbericht aan Sanford Bookstaver


Haar levensechte verhaal is net zo romantisch als je in een soap zou zien.

Het is een verhaal zo oud als de tijd: jongen ontmoet meisje. Jongen en meisje trouwen en scheiden. Jongen en meisje drukken op “reset” en beginnen helemaal opnieuw met een hele nieuwe waardering voor wat ze hebben.

OK, dus misschien is dat specifieke verhaal niet “zo oud als de tijd”, maar het is de zoete die de echte relatie van Rena Sofer met Sanford Bookstaver (die alles heeft geregisseerd vanuit Chicago PD naar Ontsnapping uit de gevangenis). En op 18 mei, de Vet en mooi ster (die Quinn speelt, alsof je het niet wist) vierde hun huwelijksverjaardag met een Instagram-post die barstte van dankbaarheid en vreugde.

“Deze man!” riep ze uit. “Ik ben vandaag 18 jaar geleden met me getrouwd. Ik ben gisteren vier jaar geleden van hem gescheiden. “

Meer: De gewaagde nieuwe carrière van Bold & Beautiful ingenue

Voor veel koppels zou dat het zijn geweest. Maar niet deze twee tortelduifjes. ‘Toen nam hij me terug,’ vervolgde Sofer. ‘Nou, we hebben elkaar twee jaar geleden teruggenomen. En ik ben nog nooit zo gelukkiger geweest!

‘Ik hou van je, Sanford,’ besloot ze. “Je bent [the love of my life] voor altijd!”

De ouders van Avalon herenigden zich in 2019 en hadden in april van dat jaar aangekondigd dat ze verloofd waren om te hertrouwen. Ter gelegenheid van de verjaardag van hun eerste huwelijk gaf Bookstaver ook een Instagram-shout-out aan de vrouw die “mijn alles” is, door een reeks foto’s te delen die laten zien hoeveel plezier ze samen hebben.

‘Gelukkig raar jubileum, schat,’ antwoordde Sofer.

Bij deze vrolijke, rare gelegenheid, kun je de onderstaande fotogalerij bekijken die enkele van de gespreksstartende modes nader bekijkt. Vet en mooi heeft zijn karakters gedragen de laatste tijd.