Bold & Beautiful’s Rena Sofer vraagt ​​fans om te doneren om dieren te helpen redden bij Slaughterhouse Survivors


Help de actrice overdag te vechten om harige vrienden in nood te redden.

Leuk vinden The Bold and the Beautiful’s Rena Sofer (Quinn) zei: “Als je iets over mij weet, weet je dat het redden van dieren mijn favoriete ding is om mijn geld aan uit te geven”, en nu reikt ze haar fans de hand om Slaughterhouse Survivors te helpen, wat een niet- profitorganisatie gerund door een kleine groep meisjes in China die hun best doen om zoveel mogelijk dieren te redden.

“Onlangs ontdekten ze dat er een reddingsactie was waarbij de eigenaar van de redding stierf”, legt de actrice uit. “Er zijn duizenden honden in kooien die verhongeren.” Sofer deelde dat mensen dat kunnen bekijk de video’s maar waarschuwde: “Als je naar ze kunt kijken … je kunt zien hoe wanhopig ze zijn.” Degenen achter de schermen moeten voedsel voor de dieren kopen en uitzoeken waar ze moeten worden gehuisvest. En na het bekijken van de video’s bidden we dat die arme pups de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Sofer, die doneerde, drong er bij haar “bijna 100.000” volgers op aan om bezoek hun site en doe hetzelfde: “Als iedereen die mij volgt misschien een dollar, twee dollar stuurt… Kijk eens op hun site, bekijk hun video’s en als het je hart raakt, stuur dan alsjeblieft wat je kunt.”

Ze sloot de emotionele post af door iedereen te bedanken voor hun bijdrage aan de zaak.

Kijk terug op Rena’s overdag karakter Quinn door de jaren heen in onze fotogalerij hieronder en ontvang dan je gratis dagelijkse soap-opera-oplossing voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.