Bold & Beautiful’s Scott Clifton brengt hulde aan zeeppapa Don Diamont op vaderdag


De relatie tussen de acteurs is een stuk zoeter en eenvoudiger dan die van hun personages.

Op Vaderdag dachten veel mensen aan de oude man, de man met wie ze DNA delen. Maar Scott Clifton… “Ik merkte dat ik aan deze man dacht”, schreef Don Diamont op 20 juni op Instagram. “Vaderschap kan zoveel verschillende dingen betekenen, en er is niet slechts één soort.

“Vandaag vieren sommige mensen hun biologische vader; anderen, hun stiefvaders, surrogaatvaders, adoptievaders, peetvaders, mentoren, religieuze figuren enzovoort”, voegde de Vet en mooi hoofdrolspeler, die Liam speelt. “Maar ik denk dat het zeldzaam is dat iemand in je leven komt, lang nadat je volwassen bent, en meteen een vaderfiguur wordt.”

Voor Clifton was en is die iemand Diamont, die zijn onverbeterlijke soap Daddy Dearest, Bill speelt. “Don is mijn vriend, collega, vertrouweling – maar hij is ook mijn vader, zelfs als de camera’s stoppen met draaien”, zei de Emmy-winnaar. ‘Hij heeft me geadviseerd, me beschermd, uitgescholden en aangemoedigd.

gewaagde mooie cast video scott clifton verjaardaglift

Meer: Waarom Steffy en Hope *echt* niet kunnen stoppen met Liam – onthuld!

“Als ik een gezondheidsprobleem heb, laat hij me niet met rust totdat ik er een dokter over heb gesproken; als ik niet integer handel, vermaant hij me om het goed te maken; als ik [BS] hem, hij weet het,’ ging hij verder. ‘Hij is mijn vader. En het is niet omdat ik speciaal ben, het is omdat hij dat is.”

Dat wil niet zeggen dat Clifton eerder een vreemde was in vaderlijke liefde. “Ik had een geweldige vader toen ik opgroeide,’ haastte hij zich om op te merken. “Ronald Scott Snyder is wie ik als kind altijd al wilde zijn en die ik langzaamaan als man ben geworden. Maar de meeste mensen hebben niet maar één vader, en ik hoop dat jij, wie je ook bent, vandaag de tijd neemt om na te denken over al je vaders – alle mannen in je leven die je hebben gemaakt tot wie je bent of die je hebben gehouden tot wie je wilt worden.

“Er is misschien niet altijd een dorp voor nodig,” concludeerde hij, “maar soms hebben we het geluk om er een te krijgen.”

Meer: Het levensechte straatverbodsdrama van Bold & Beautiful-sterren

OK, terwijl je je ogen droogt na die mooie post – een herinnering aan waarom Clifton niet alleen een van onze favoriete acteurs is, een van onze favoriete mensen – herstel je via de onderstaande fotogalerij, een verzameling afbeeldingen van soapsterren en hun echte vaders.