Bold & Beautiful’s Scott Clifton: Challenge of Liam Verhaallijn/keuzes


Deze komt een beetje dicht bij huis voor de Emmy-winnaar.

Door de jaren heen, zoals The Bold and the Beautiful Liam heeft laten oordelen over anderen terwijl hij beslissingen nam die op zijn best als “slecht” en in het slechtste geval “ongevoelig” konden worden omschreven, hebben kijkers vol ongeloof hun hoofd geschud. En het blijkt dat ze niet de enigen waren die dit deden: acteur Scott Clifton was soms net zo in de war door zijn karakter.

“Ik mag Liam niet”, zei hij tijdens een recente aflevering van… Vet Live. ‘Ik denk niet dat ik zijn vriend zou zijn. Ik denk dat hij me zou frustreren.”

Hoe, specifiek? “Ik hou niet van zijn ethiek of hoe hij mensen behandelt of de gigantische kloof tussen de principes die hij aanhangt en de manier waarop hij zich daadwerkelijk gedraagt”, zei de acteur. “Ik zou een proefschrift kunnen schrijven over alles wat psychisch mis is met Liam.”
Meer: Wat Annika Noelle en Hope *nooit* zullen delen

Dit alles maakt het fantastisch lastig om Hope’s echtgenoot tot leven te brengen. Zoals Clifton het zegt: “Dus ik zou deze goede kerel moeten spelen die al deze vreselijke keuzes maakt die mensen constant pijn doen en hij leert er nooit van. Dat is een uitdaging voor mij, als acteur.

“Het is een puzzel. Ik vind het wel leuk om uit te zoeken hoe ik de keuzes die deze man maakt kan rechtvaardigen!” hij haast zich om toe te voegen. “Hoe maak je die en die keuze als je een goed mens was? Als je deze goedbedoelende, onschuldige persoon was, hoe zou je dan deze keuze kunnen maken? Dat is een vraag die ik mezelf moet stellen bij elk script dat ik krijg.”

Wonder boven wonder weet Clifton keer op keer een antwoord te bedenken. “Ik zal mezelf een schouderklopje geven en zeggen dat ik niet denk dat veel acteurs het zo zouden redden als ik”, gaf hij toe. “Dat hoort allemaal bij het plezier!”

Terwijl u hier bent, kunt u het volledige interview hierboven bekijken en vervolgens stoppen bij de onderstaande fotogalerij, die opnieuw wordt bezocht, maar een paar van de botte bewegingen die Liam heeft gemaakt dat liet ons – en misschien ook Clifton – facepalmen achter.

Video: YouTube/Vet en mooi