Bold & Beautiful’s Scott Clifton deelt foto van nieuwe look: Buzz Cut


Op 22 september leek het iets heel anders te betekenen toen “Cut!” werd geschreeuwd.

Kunnen we even de tijd nemen om te beseffen hoe perfect gevormd de noggin van Scott Clifton is? Want als het niet zo benijdenswaardig onberispelijk was, zou hij nooit zo mooi zijn nieuwe look kunnen neerzetten – en hij is het aftrekken. Voor de liefde van Sally Spectra, hij is!

RACE VOOR JE LEVEN, CHARLIE BROWN, Schroeder, Franklin, Linus, Charlie Brown, 1977

Bovenstaand: De Peanuts-bende had het moeilijk toen ze hoorden dat ze niet langer de meest uitzonderlijk goed gevormde hoofden hadden.

Meer: Bold & Beautiful ster voor fans: ‘Hou je vast’

Op 22 september onthulde de Emmy-winnaar zijn nieuwe ‘do’ op Instagram, waarbij hij niet alleen een pas geschoren foto van zichzelf deelde, maar ook een citaat dat hij gekscherend toeschreef aan “Socrates, waarschijnlijk”: “Wie heeft haar nodig?” het stelde. “Haar is stom.”

Punt genomen, vooral omdat de Vet en mooi Leading Man’s Buzz Cut is de scherpste die we sindsdien hebben gezien Algemeen ziekenhuis liet Cameron zijn weelderige lokken dumpen uit solidariteit met de noodlijdende stiefvader Franco (RIP). Maar het is onnodig om te zeggen dat het internet zijn eigen reacties had, een gevarieerd pakket dat varieerde van gejuich tot gejoel.

Terwijl puffindaddy “dit moest verwerken”, suggereerde ariesgalaxynation dat de make-over Liam’s portrettist “Chris Pratt-vibes” gaf. (We hadden hun gelijkenis eigenlijk al opgemerkt in onze fotogalerij van MVP’s voor overdag en hun echte lookalikes.)

Een volgeling wiens handvat graziacamerlengo is, riep uit: “Neeee… non mi piaci con sto capelli cortissimi” – waarvan we denken dat het zich vertaalt naar een duim omlaag? “Ik viel gewoon op de grond”, meldde alastair.cook.10. “Waarom, Heer? Waarom?”

Persoonlijk zijn we met elyzzzzabeth, wiens enthousiasme voor de letter Z alleen lijkt te worden geëvenaard door haar bewondering voor Clifton. “Ik hou ervan”, schreef ze. “Je bent zo knap, je zou er goed kaal uitzien.” Geweldig – nu kunnen we niet stoppen met het afbeelden van de acteur als Daddy Warbucks!

ANNIE, van links, Andrea McArdle, Sandy, Reid Shelton, New York, 1977-83 (1983 foto)

Bovenstaand: De Spencers, dat zijn ze niet!

Nadat je klaar bent met het verwerken van Clifton’s nieuwe ‘do, check out’ meer soap-star make-overs in de fotogalerij onderstaand.