Bold & Beautiful’s Scott Clifton: het levensverhaal van zijn zoon Ford – tijdlijn en foto’s


“Het punt van mijn leven, zo blijkt, is van jou.”

Neem zelfs de kortste blik op de sociale media van Scott Clifton en het is duidelijk dat de Vet en mooi acteur is niet alleen dol op zijn en vrouw Nikki’s zoon, Ford, hij leeft absoluut voor hem. Zoals de portrettist van Liam op de tweede verjaardag van zijn zoon verklaarde: “Ik had me niet kunnen voorstellen hoeveel er zou veranderen nadat je voor het eerst adem had gehaald.”

Meer: Sheila’s heerschappij kan eindelijk voorbij zijn

En op Fords vijfde verjaardag hield Clifton geen greintje ongelooflijke gevoelens tegen. “Moge je een hoofdrolspeler zijn waar wij, en jij, voor kunnen steunen”, wenste hij voor het leven van zijn zoon. “Moge je littekens weinig zijn en je spijt nuttig; moge u vriendelijk zijn voor de mensen die u zult worden en medelevend zijn voor de mensen die u ooit was; mag je liefhebben, en liefde accepteren, vrijelijk; moge je ernaar streven de beste te zijn in iets dat je koestert; moge je altijd goed zijn voor kinderen en dieren; mag je nooit stoppen met sleutelen aan je filosofie als een zorgvuldige horlogemaker; en moge je geluk vinden – echt geluk – in al zijn voortreffelijke incarnaties.’

Als dat niet genoeg is om de hardste harten te laten smelten, dan is niets dat. De glimlach in deze familie is overvloedig en de vreugde ronduit besmettelijk. Kijk maar eens door deze foto’s van het leven van Ford en je zult precies zien wat we bedoelen.

Welkom in de wereld

Twee dagen na de geboorte stelde Clifton zijn nieuwe zoon aan de wereld voor met een vriendelijke post, waarbij hij Fords details gaf voordat hij zijn pasgeboren baby noemde: “Rustig, nieuwsgierig en mooi zoals zijn moeder.”

Kussen voor dagen

We kunnen het mama niet kwalijk nemen dat ze dat schattige kleine gezichtje van twee maanden in knuffels bedekt. Clifton zag de dingen echter wat brutaler en legde Ford woorden in de mond door te verklaren: “Grenzenmam, jeetje!”

Modelgedrag

Wat dacht je van een blauw shirt voor een beetje Blue Steel? “Eet je hart op, Zoolander,” vertelde Clifton aan het beroemde (en hilarisch fictieve) model dat de beweging in zijn film patenteerde. Niet beledigend, Ben Stiller, maar Ford is hier de duidelijke winnaar.

Broeder liefde

Cliftons kat, Walter White, is duidelijk dol op zijn ‘kleine broertje’ en zorgt ervoor dat hij goed wordt verzorgd en schoongemaakt. En het wordt niet veel beter dan vader te zien schrijven: “Deze twee zijn onafscheidelijk.”

Een vleugje winter

Los Angeles heeft misschien niet veel variatie in seizoenen, maar dat betekende niet dat Ford een van de meest magische dingen over de winter zou missen! “Ford ontmoet sneeuw”, verklaarde Clifton over zijn gebundelde jongen tijdens een reis naar de bergen.

Wereld beroemd

Ford bekeek zijn eerste tijdschriftspread met papa terwijl hij een paar benodigdheden ophaalde. ‘Ah, de kassa van de supermarkt,’ merkte Clifton op. ‘Of zoals Ford en ik het graag noemen: ‘The Hall of Perpetual Vanity’.’ Nou, de eenjarige zag er zeker geboeid uit!

Aankleden spelen

OK, Clifton heeft misschien beweerd dat de familie hun kostuums “halfslachtig” had, maar ze werkten hilarisch goed. “Ons Halloween-thema,” legde hij uit, “Crazy Cat Lady, Cat & Cat Victim.”

Pure blijheid

Beweeg over John McClane, er glijdt een nieuwe ster het kaskrakergebied binnen, en zijn naam is, “Ford Clifton: Action Hero.”

Ei-verkopende smaak

Oké, die kleine Pasen terwijl Ford door de struiken naar eieren zocht, is gewoon te schattig! Hij moet een van de dapperste eierjagers zijn geweest die we ooit hebben gezien.

Een boerenerfverhaal

Na een bezoek aan een dierenasiel bedankte Clifton “en iedereen bij” @thegentlebarn voor het geven van een bijzondere ervaring aan Ford en mij. Deze jongens zijn echt heldhaftig en moreel gezien onze tijd vooruit.” En aan die opgetogen glimlachjes was duidelijk te zien dat Ford het heerlijk vond om met allerlei lieve dieren van dichtbij te komen!

jarige jongen

“Gelukkige 2e verjaardag voor de mooiste ziel die ik ken”, schreef Clifton op de gelukkige dag aan zijn zoon. ‘Er is zoveel dat ik je wil laten zien, zoveel dat ik nog een keer door je ogen wil zien, en zoveel van je kan leren, als je klaar bent om me mijn eigen blinde vlekken te laten zien. Je bent beter dan ik ooit zal zijn.”

Lady Killer

Een uitstapje naar het zwembad werd een belangrijke les voor Clifton om de dames het hof te maken. ‘Volg gewoon mijn voorbeeld, pa’, schreef hij voor Ford. “Stap 1 was het dumpen van de shirts. Stap 2 is dat je zo moet buigen. Stap 3… smeulend oogcontact. Kijk ze nu aan komen rennen.’”

Het geheim van het leven

Natuurlijk, Ford was hier schattig, maar een deel van ons is een beetje jaloers. Wie zou er niet dol zijn op “Cartoons, druiven en kattengezelschap?” Het ziet er gewoonweg goddelijk uit, en we moeten het met Clifton eens zijn dat ze inderdaad “De drie-eenheid van succes” zijn.

Diepe gedachtes

Ze zeggen dat als je met kinderen praat, het belangrijk is om op hun niveau te komen. Dus we veronderstellen dat hetzelfde geldt voor speelgoedauto’s! “‘Om monstertrucks echt te begrijpen, moet je leren denken als een monstertruck'”, citeerde Clifton Confucius nep. “Jij moet worden de monstertruck.”

Koud

Het wordt gewoon niet ieder schattiger dan Ford viel flauw op papa’s schouder. Bovendien waarderen we Clifton’s versie van het nummer ‘Lump’ van The Presidents of the United States of America erg.

Uitgebreide familie

Broers op het scherm verenigden zich toen Darin Brooks (Wyatt) en vrouw Kelly Kruger (ex-Eva) zich bij de Clifton-clan voegden voor een familiefoto met Ford. Tenminste, we denken dat zij het zijn. “Ik weet niet wie deze mensen zijn,” grapte Clifton.

Je moet doen wat je moet doen

Hoe ga je ermee om als je kind gewoon geen zin heeft om naar de kapper te gaan voor een beetje onderhoud? Dat klopt, “Kapselomkoping” met wat ijs. Ford kijkt zeker verheugd over hoe de dingen zijn verlopen!

Plaatsvervangend leven

Kijk, Clifton zei net wat we allemaal voelen als we een kind hebben, een grapje na “Fords eerste reis naar Disneyland”, dat “in feite de enige legitieme reden om kinderen te krijgen is om ze hierheen te brengen.”

In de pandemie

Velen van ons hadden het moeilijk tijdens de lockdown, maar als je je kattenbroers en -zussen hebt en je enige kleine schuilplaats, wordt “Meta-Quarantine” zoveel gemakkelijker! Het was duidelijk dat de rest van ons het gewoon verkeerd deed.

Moederdag liefde

Er waren maar een paar simpele woorden nodig voor Clifton om de wereld precies te laten weten wat Nicole en Ford voor hem betekenen. “Het beste deel van hem,” schreef hij, “en ik – ben jij.” Nee, jij bent huilen.

Een ongelooflijk debuut

Toen Ford vijf werd, realiseerde Clifton zich dat hij de volgende fase van zijn leven was ingegaan, en de woorden die eruit stroomden waren ronduit prachtig. “Vandaag, zoals ik hem tenminste zie, maakt Ford zijn debuut als jongen”, begon hij en eindigde met een eenvoudige verklaring. ‘Ik hou van je, mijn lieve zoon. Het podium is van jou. Breek nu een been.”

Bekijk meer liefdevolle families in onze onlangs uitgebreide fotogalerij van dagsterren en hun echte kinderen!