Bold & Beautiful’S Scott Clifton onthult pijnlijke verbranding op been en het rare verhaal erachter


We zijn niet zeker van de moraal van dit verhaal. Ook, auw!!!

Het was echte bekentenistijd voor Bold & Beautiful’s Scott Clifton (Liam) toen hij onlangs naar sociale media ging om een ​​verhaal met volgers te delen over een knoestige blessure die hij opliep tijdens een poging om een ​​fietstocht te maken met zijn zoon Ford.

We zeggen “poging” omdat het niet duidelijk is of ze de paden in het park echt hebben bereikt of dat ze het een dag moesten laten en naar huis moesten gaan en de EHBO-doos moesten uitgraven om Clifton’s vervelende brandwond te behandelen. Dat klopt, branden.

Meer: Kijk wat Scott Clifton uitdeelt

“Hoe krijg je een brandwond tijdens het fietsen?” vraag je je misschien af. Welnu, zoals we in de kop hebben bekeken, is er een verhaal met een paradox, en wel, hier komt …

Het begint met de bekentenis van Clifton: “Ik draag geen korte broeken. Nooit gehad. Tenzij ik aan het sporten ben of aan het zwemmen ben (of op de set in kostuum), heb ik nooit genoten van het uiterlijk, het gevoel of eerlijk gezegd het idee van een broek die halverwege mijn been stopt met bestaan.” Hij voegt eraan toe: “Het is raar, oké?” Dus … niet van korte broeken houden is raar of de rest van ons is raar als ze van korte broeken houden?!?

Hoe dan ook, daarna komt de paradox: “Ik heb ook een hekel aan het warm hebben. Ik zou liever doodvriezen dan de verlammende pijn van die eerste zweetdruppel die op mijn huid samensmelt, te verduren.’ Dus de man die een hekel heeft aan heet zijn, heeft ook een hekel aan het idee om korte broeken te dragen om koel te blijven. Ik snap het.

Niettemin, “gezien de laatste paar weken van zinderend weer in Californië”, veranderde Clifton zijn deuntje en ging op pad en kocht er niet één, maar tweenieuwe korte broeken!

Dit moet het deel van het verhaal zijn waarin hij zich realiseert hoe fantastisch het is om cool en comfortabel te zijn en toegeeft dat hij het altijd bij het verkeerde eind heeft gehad over de gemeenschap met korte broeken en hun “rare” voorliefde voor beenvrijheid, toch? Mis.

Nadat ik had besloten om Ford te gaan fietsen in het park, wat Clifton omschreef als een “geweldige kans om mijn pasteuze Schotse kuiten te laten zien”, vond er een incident plaats. Met de korte broek erbij, ja… en de pas ontblote benen. Iep.

Clifton gedetailleerd: “Terwijl ik de fietsen uit de achterkant van mijn 4Runner aan het uitladen ben, realiseer ik me dat mijn been enkele nanoseconden te lang op de gloeiend hete uitlaat heeft rust, waardoor ik een ongelooflijk pijnlijke, roetzwarte halve maan-tatoeage heb.” Aargh! We kunnen ons niet voorstellen hoeveel pijn dat moet hebben gedaan, zowel toen het gebeurde en nadien.

Meer: Open brief aan B&B: Alsjeblieft, nee!

Om zijn post af te ronden, onthulde de ster de moraal van het verhaal vanuit zijn perspectief: “Jullie, allemaal kortharige SOB’s nemen het lang ontwikkelde instinct om constant je benen te beschermen als vanzelfsprekend aan. Deze shit komt met een leercurve.”

Bekijk hieronder zelf zijn genezende wond (en krijg een lading van die indrukwekkende kuitspier!).

Wij hier bij Soaps hopen dat Scott Clifton snel geneest met een nauwelijks waarneembaar litteken, en wensen hem het allerbeste in zijn korte avonturen.

Kijk met afgrijzen terug naar De domste moves van Liam Spencer in de galerij hieronder.