Bold & Beautiful’s Scott Clifton schrijft en zingt een lied, video


Wauw, gewoon wauw…

Nou, het is alweer een tijdje geleden dat we iets hebben gehoord The Bold and the BeautifulScott Clifton (Liam) zingt een deuntje en onlangs trakteerde hij zijn fans op een ware traktatie met zijn nieuwste creatie. De CBS-soapacteur plaatste een video om zijn nieuwe nummer “Cigarette Break” te previewen en we moeten zeggen, het is echt goed!

“Schreef een lied”, kondigde Clifton aan, en hoewel hij toegaf dat hij er blij mee was, zei hij ook: “Ik wou dat ik niet degene hoefde te zijn die het zong.” Desalniettemin drong hij er bij fans op aan om te “genieten”, en toen, met zijn gitaar in positie, zei hij: “Oké, laten we dit proberen.”

We waren niet de enigen die onder de indruk waren van het nieuwe nummer van Clifton. Fans, evenals enkele van zijn castmates, kwamen naar buiten om hun steun te betuigen, waaronder Don Diamont, die zijn vader Bill op het scherm speelt, plus Matthew Atkinson (Thomas), die zei: “Blij dat anderen buiten je woonkamer dit te horen krijgen. Doe het vaker, het is goed.” Katherine Kelly Lang (Brooke) zei: “Wauw! Verbazingwekkend!” zoals Ashley Jones (Bridget) vertelde: “Ik hou ervan.”

Clifton wilde één ding heel duidelijk maken en zei: ‘Ik rook ook niet. Het is maar een metafoor.”

Meer: Zie het leven van de dochter van Darin Brooks (Wyatt) in foto’s

De acteur is geen onbekende in muziek… Na het uitbrengen van twee EP’s, Ongetiteld en Onmooiin 2006 volgden twee volledige albums, getiteld Tot zover het nachtleven en Mannequinnet zoals Meisje ga naar huis in 2014. En in 2016 hoorde hij hem “The Song That Never Played” zingen tijdens een montage met Liam en Steffy.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy en Finn zijn herenigd in Monte Carlo buiten een kerk

Bekijken…
Dus, zie je, Clifton is een man met veel talenten en we hopen meer van zijn werk te horen terwijl hij het maakt!

Nu hij fans een kijkje in zijn persoonlijke leven heeft gegeven, geven we je een extra kijkje in een schattige foto van hem en zijn vrouw Nicole in onze galerij hieronder met de Vet en mooi sterren en hun echte partners.

Video: Vet en mooi/YouTube