Bold & Beautiful’s Sean Kanan: advies voor fans, wat de toekomst biedt voor Deacon


Sean Kanan van de CBS-serie THE BOLD AND THE BEAUTIFUL, Weekdays (1:30-14:00 PM, ET; 12:30-1:00 PM, PT) op CBS Television Network. Foto: Gilles Toucas/CBS Krediet: GILLES TOUCAS/CBS

“Het is absoluut tijd voor Deacon om een ​​paar beloningen te oogsten!”

Als je in de strijdbus zit, The Bold and the Beautiful’s Sean Kanan (Deacon) voelt je pijn, want hij is er ook geweest. “Een tijdje geleden bevond ik me op een plek waar ik behoorlijk groot succes had geboekt, maar ik had ook een aantal epische mislukkingen, waarvan sommige vrij goed bekend waren. Ik had geen uitzicht op acteerwerk, was 35 pond te zwaar en had nog steeds te maken met enkele demonen waarvan ik dacht dat ik er afscheid van had genomen.”

Met andere woorden, het zag er niet bepaald geweldig uit. “Ik realiseerde me dat ik heel snel iets anders moest doen. Dus in plaats van te wachten tot mijn schip binnenkwam, besloot ik dat ik het schip ging bouwen.”

Een jaar later was hij afgevallen en had hij een tweede boek geschreven (Succesfactor X) en leidde bijna elk aspect van Studio Stad – die niet voor niets 16 Emmy-nominaties ontving (inclusief een overwinning voor Outstanding Digital Drama). “Ik zeg dit niet allemaal om indruk te maken op mensen,” dringt hij aan, “ik zeg het om indruk op hen te maken wat er mogelijk is als je je doelen duidelijk krijgt, als je een gedragslijn bedenkt en niet alleen begint te krijgen eerlijk tegen jezelf, maar echt emotionele intelligentie cultiveren.”

Lees ook:  Gedurfde en mooie samenvatting: Brooke bereikt Bill, heeft Liam zijn vader neergeschoten?

Sean Kanan, Sarah Brown, Patrika Darbo, Tristan Rogers Studio City Bold and Beautiful

Ja, zegt Kanan, seizoen 2 van Studio City komt binnenkort…

Krediet: Studio City/Amazon Prime

Meer: Krista Allen spreekt ter verdediging van Brooke

Zoals hij uitlegt in het zelfhulpboek Way of The Cobra: ontketen je innerlijke badass, is het geheim om dingen weer op de rails te krijgen een eenvoudig concept waar sommigen moeilijk achter kunnen komen. “Het is het verschil tussen discipline en zelfdiscipline”, legt hij uit. “De beste manier om het gelijk te stellen is dat discipline is wanneer je drie keer per week naar de sportschool gaat en je hebt een trainer, wat geweldig is. Maar zelfdiscipline is wanneer je drie keer per week om zes uur ’s ochtends wakker wordt en het zelf doet.”

Vertaling: Het lezen van zijn boek is een goed begin… maar het zal de klus niet klaren. “Ik kan allerlei soorten strategieën en filosofieën aanleren waarvan ik weet dat ze het leven van mensen transformeren, maar zonder actie zijn ze nutteloos.”

Een van de dingen die hij het leukst vindt aan persoonlijke optredens waarbij hij fans en lezers ontmoet, is het horen van verhalen over hoe mensen de tools die hij hen heeft gegeven goed hebben gebruikt. “Als mensen naar deze evenementen komen, stellen ze me vragen over hun persoonlijke leven”, zegt hij. “Ze vragen me naar enkele van de worstelingen die ik heb gehad en hoe ik ze heb overwonnen. Het wordt uiteindelijk een heel ruig, eerlijk gesprek, en ik hou van dat gemeenschapsgevoel.”

Een aankomend evenement waar hij bijzonder enthousiast over is, is de signeersessie op 19 mei in de Barnes and Noble in The Grove in West Hollywood. Waarom? Omdat het een familieaangelegenheid is met vader Dale Richard Perelman (auteur van Dood in het Hotel Cecil in Los Angeles) en zus Robyn Bernstein (auteur van Nummers van de andere kant). “Het begon als de ondertekening van mijn vader”, lacht Kanan. “Hij vroeg of ik mee wilde doen, en ik zei: ‘Ik wil je schijnwerpers niet stelen!’ Toen hebben we mijn zus erbij gehaald, dus mensen gaan ons alle drie halen!”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Liam bekent dat hij Vinny Walker heeft vermoord

Bold Deacon kanan bezemkast

Kanan zou Deacon aanraden te stoppen met dromen van een beter leven en het waar te maken!

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: De Netflix-show die de soaps overtreft

Een persoon die waarschijnlijk een beetje van Kanans motivatio kan gebruiken, is de zijne Vet en mooi alter ego, diaken. “Ja, die man moet zichzelf uit die bezemkast zien te krijgen”, lacht de acteur. “Ik denk dat het interessant zou zijn om te zien wat er zou gebeuren als Deacon Sharpe daadwerkelijk een legitieme financiële basis had en op gelijke voet stond met jongens als Ridge en Bill. Hoe zou dat eruit zien?”

Zeker, Deacon heeft zijn geld op zijn plaats gezet als het gaat om veranderen. “Nu is het tijd om wat voorwaartse vaart te zien”, stelt zijn portrettist voor. “Het gaat niet om het hebben van mooie kleren en dat soort dingen, maar dat hij zich een weg werkt uit dit enorme gat sinds hij uit de gevangenis kwam en hij stapsgewijs zijn leven weer op de rails krijgt. Uiteindelijk zou hij een echte powerplayer kunnen worden.”

Bekijk deze fotogalerij om gewoon te zien hoe ver is Deacon gekomen? door de jaren heen!