Bold & Beautiful’s Sean Kanan biedt diaconaal advies over Sheila-situatie


“Hij zit op een geheim dat alles zou kunnen opblazen!”

Alles komt op rozen voor Vet en mooi’s diaken deze dagen. Voor het eerst in jaren lijkt hij op de goede weg te zijn. Hij is tenslotte de nieuwe eigenaar van Il Giardino, hij heeft dochter Hope en haar moeder, Brooke, trots gemaakt. “Heck,” zegt portrettist Sean Kanan, “hij is zelfs uit de bezemkast verhuisd! Zijn nieuwe appartement is misschien niet alles, maar het is een stapje hoger!”

Helaas kon het vloerkleed gemakkelijk onder de restauranthouder vandaan worden gerukt… door zijn eigen toedoen! “Hij zit op een geheim dat alles zou kunnen opblazen”, verzucht Kanan, verwijzend naar zijn betrokkenheid bij Sheila. “Niemand zou blij zijn om erachter te komen dat ze maanden bij hem logeerde!”

Diaken Sheila B&B

Meer: Ontvang al het laatste nieuws en previews op één plek!

Er is echter goed nieuws. Want als Kanan niet aan het zwoegen is op de set van de soap, werkt hij namelijk als succescoach… wat betekent dat hij in de perfecte positie verkeert om zijn alter ego wat nuttig advies te geven. “Dit is een soort verkorte versie van wat ik denk dat nodig is om succesvol te zijn, en het begint allemaal met karakter.”

Wat betekent dat? “Kom op en leg verantwoording af”, zegt hij resoluut. ‘Ik zou tegen Deacon willen zeggen dat hij nauwgezet en ijverig moet zijn in het volhouden van zijn gedrag. Hij moet zeggen wat hij bedoelt en menen wat hij zegt.”

Natuurlijk kan die stap alleen al de man in de problemen brengen, gezien de geheimen die hij bewaart. Maar hopelijk zullen Brooke, Hope en alle anderen het tweede advies van Kanan gebruiken als en wanneer de waarheid naar buiten komt: ‘Wees medelevend. Je weet nooit welke privéoorlog iemand anders voert. Misschien sta je bijvoorbeeld achter een klein oud vrouwtje in de drogisterij, en het duurt lang bij de balie. Je denkt waarschijnlijk een paar gedachten waardoor je gearresteerd zou kunnen worden, maar wat je niet beseft, is dat ze misschien besluit of ze de hartmedicatie van haar man kan betalen of dat ze eten op tafel kan zetten.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Krista Allen's bericht aan Ridge/Taylor 'Tridge'-fans

Diaken telefoon B&B

Meer: Is Wyatt in voor een wereld van pijn?

Zijn laatste advies? Drukte. “Je kunt altijd de eerste persoon zijn die op het werk verschijnt en de laatste die vertrekt”, benadrukt hij. (En diaken doet lijken heel veel moeite te doen in het restaurant. Vooral als zijn eindeloze zoektocht om die pizza’s te perfectioneren een indicatie is!)

Hoe nuttig talent ook is, het is niet genoeg… een les die Kanan op de harde manier heeft geleerd, geeft hij toe. “Jarenlang geloofde ik dat het talent dat God me gaf genoeg was. Dus soms werkte ik niet zo hard als ik had moeten doen”, blikt hij terug. “En daar heb ik voor betaald. Maar als je talent combineert met drukte, wordt het een niet te stoppen combinatie.”

Als je dit leest, denk je bij jezelf: “Goh, dit is precies het soort inspiratie dat ik nodig heb om me te motiveren”, of het nu gaat om je werk, voeding of het leven in het algemeen, goed nieuws: Kanan heeft twee boeken geschreven (met een derde onderweg) die je zelf kunt pakken door hier te klikken. Je kunt ook een kleine een-op-een training regelen met de acteur, die het geweldig vindt dat hij “mensen kan helpen om meer zinvol gelukkig te zijn in hun leven”.

Bovendien, voegt hij eraan toe, is het tweerichtingsverkeer. “Ik leer iets van elke persoon met wie ik omga. Ik vind het geweldig dat nadat mensen de boeken hebben gelezen, ze contact met me opnemen en hun ervaringen delen. Ik ga op die momenten van leraar naar student, en het geeft me meer informatie om anderen verder te helpen!

Lees ook:  Bold & Beautiful Heeft Lauren Fenmore nodig om terug te keren naar Bust Sheila

De hemel weet dat als Kanan Deacon als klant zou aannemen, hij zijn werk zou moeten doen. Waarom? Sta ons toe je – via de onderstaande galerij – te herinneren aan het zeer, zeer veelbewogen verleden van de man!