Bold & Beautiful’s Sean Kanan vertelt over pesten


“Ik moet eerlijk zijn, pijnlijk eerlijk…”

Pesten is en blijft een voortdurend probleem in de wereld en The Bold and the Beautiful’s Sean Kanan (Deacon) wil dat degenen die gepest worden, of een kind hebben of iemand kennen die gepest wordt, begrijpen dat ze niet alleen zijn. De CBS-soapdierenarts plaatste een foto op sociale media van zijn jongere zelf met een bericht over hoe hij zich ertegen kon verdedigen.

“JEP. Dat was ik, ‘zei Kanan terwijl hij een foto deelde van zichzelf met een bril en glimlachend voor de camera. Hij gaf echter verder toe: “Ik was een te zwaar en onzeker kind dat veel van mijn tijd besteedde aan het bedenken van manieren om te voorkomen dat ik gepest zou worden.”

Vervolgens wees hij op het verschrikkelijke feit dat zelfmoord de vierde belangrijkste doodsoorzaak is onder adolescenten en adviseerde dat als u of uw kind wordt gepest, zijn boeken moet bestellen Weg van de Cobra En Welkom bij de Kumite.

“Ik realiseerde me dat als ik mezelf ga verheffen tot de positie van leraar, en als ik ga proberen een relatie met mijn lezer te hebben op basis van authenticiteit en verbinding, en ze mij niet kennen, behalve van, weet je, misschien mijn werk als acteur, ik moet eerlijk, pijnlijk eerlijk tegen hen zijn, ‘vertelde Kanan aan Soaps.com tijdens een interview. Als hij laat zien dat hij bereid is zijn eigen kwetsbaarheid bloot te geven, is dat in feite een opmaat naar het creëren van vertrouwen. “Als ze me hun vertrouwen willen geven, om me in staat te stellen hun leraar te zijn… leek dit gewoon de beste en meest eerlijke manier om het te doen.”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Katie: New Romance With Deacon zou Bill furieus maken

Meer: Acteur noemt collega-ster overdag als zijn mentor

De acteur sloot zijn sociale functie af door te zeggen “drie van de grootste kwaliteiten die nodig zijn om je te verdedigen tegen pesten en een succesvolle volwassene te worden”, namelijk “zelfvertrouwen, zelfdiscipline en zelfbewustzijn”, en zwoer vervolgens: “ik kan helpen”, en drong aan: “U moet actie ondernemen.”

We prijzen de dagster voor het nemen van een standpunt en voor het vechten om anderen te helpen die doormaken wat hij heeft doorstaan ​​en we hopen met zijn hulp dat er minder mensen zullen zijn die met zo’n emotioneel trauma worden geconfronteerd.

Nu Kanan ons een openhartige blik in zijn verleden heeft gegeven, vier je met ons alles wat hij heeft overwonnen en overdag heeft bereikt door de galerij hieronder vol met foto’s van Deacons leven op Vet en mooi.