Bold & Beautiful’s Sean Kanan voelt zich slecht in scènes met bepaalde Costar – Deacon/Sheila


Het is niet persoonlijk. verre van!

Sean Kanan weet dat heel goed: The Bold and the Beautiful heeft betaald vuil met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Deacon en Sheila. Kimberlin Brown, vertelt hij Soap Opera Digest,,is een actrice die graag risico’s neemt, iets wat ik altijd leuk heb gevonden. [So] we hebben gewoon een geweldige tijd samen.”

Boven: Risico’s nemen … en een paar klappen voor de goede orde.

Maar dat wil niet zeggen dat het altijd easy-peasy is. Kanan, die meer dan twintig jaar geleden zijn debuut maakte als Deacon, geeft toe dat de reacties van zijn personage op Sheila… nou ja, even logisch als uitdagend kunnen zijn. Immers, wie zou er niet zijn als, “WTH?!?” wanneer ze worden geconfronteerd met de gekkigheid van de gekke vrouw. Maar “Ik voel me altijd slecht als Deacon Sheila met de rug beledigt”, zegt hij.

Het is echter onvermijdelijk. “Ze heeft een vrachtwagen vol problemen”, merkt Kanan op in wat misschien wel het understatement van het jaar is, aangezien er maar weinig personages zijn die Sheila heeft niet probeerde te doden. “Ze wordt gek als ze uit haar poriën komt.”

Sheila, Deacon schouder B&B

Boven: “Wees bang, wees heel bang.”

Toch is het niet Sheila met wie Brooke’s oude vlam echt zich zorgen moet maken. Wanneer Kanan scènes speelt met Thorsten Kaye als de echtgenoot van het object van zijn obsessie, kijkt hij naar de portrettist van zijn Ridge, “en ik zou zeggen: ‘Ik zou een jachtgeweer krijgen’.”

Voordat je wegrent om een ​​ander artikel te lezen, vervaag je naar grijs met een verzameling van de meest stijlvolle Vet en mooi portretten gegoten waar je ooit je ogen op zult richten.