Bold & Beautiful’s Sheila-plot brengt Bad Bill op een nieuwe manier terug


Iets heel, heel ergs kan het gevolg zijn van de poging van de tycoon om iets goeds te doen.

Fans van The Bold and the Beautiful slaakte een zucht van verlichting toen werd onthuld dat Bill zijn knikkers niet had verloren en voor Sheila was gevallen – maar misschien hadden ze dat niet moeten doen. Of hij en Ridge erin slagen om de krankzinnige voor het leven weg te sturen, er kan nog steeds een hel zijn om te betalen – en op een manier die niemand verwacht!

bb Thorsten nok

“Wat zou kunnen mogelijk Verkeerd gaan?”

Krediet: CBS-screenshot

De doos van Pandora openen

Om zich bij Sheila neer te nestelen, moest Bill naar een aantal donkere, donkere plaatsen in zijn geest en in zijn ziel gaan, en terugreizen op een pad waarvan hij wijselijk was afgeweken. De Bill van vandaag is niet dezelfde man die met zijn schoonzus zou slapen of een rivaal uit een helikopter zou gooien. Of is Hij?

In een poging zijn ‘vriendin’ ertoe te brengen zichzelf te beschuldigen, gaf Bill toe dat ‘ik dingen in mijn leven moest pakken die ik lang geleden had opgeborgen’. Mm-hmm. Maar als hij nadenkt over zijn slechtheid uit het verleden, loopt hij het risico het niet alleen tot een deel van zijn geschiedenis te maken, maar tot een deel van zijn toekomst.

“Mijn bank is beschikbaar als er wat bagage is die je moet uitpakken.”

Krediet: CBS-screenshot

Gevaar, Will Robinson!

Stel dat wanneer alles is gezegd en gedaan, Bill zich realiseert dat hij de opwinding mist die hij voelde toen hij een machtswellusteling was. Stel dat hij mist om te doen wat hij wil, wanneer hij wil, en naar de hel met wat iemand anders denkt. Stel dat hij het mist om de engste man van LA te zijn

Lees ook:  Bold & Beautiful: Carter bekent dat hij een affaire had met Quinn

Als hij dat doet, zouden Ridge, Taylor, Steffy & Co. een probleem kunnen krijgen dat net zo groot is als Sheila… hoewel in ieder geval iets minder moorddadig! Wat denk je? Zouden we op het punt staan ​​om Bad Bill terug te krijgen? Op weg naar de reacties…

Bekijk foto’s van de klapband die werd gegooid om de verjaardag van te vieren Vet en mooi in de galerij hieronder.