Bold & Beautiful’s Sheila weet dat Finn leeft, plannen om te ontsnappen met Mike


Vet mooie mashup Ridge Li Sheila voerman genade paris

Krediet: Howard Wise/JPI

Nu Steffy rouwt in Europa en Finn in coma ligt, The Bold and the Beautiful moesten een manier bedenken om de zaken in beweging te houden tot hun onvermijdelijke hereniging. De oplossing van de zeep? Om alles uit de kast te halen en alles in zijn aanzienlijke arsenaal te gebruiken om ons eersteklas zeep te geven! De grote vraag: hoe lang kunnen ze dit volhouden?

Desperate Housewives

Kijk, ik ben net zo moe van de Brooke/Ridge/Taylor verhaallijn als de rest van jullie. Ik vind het ook belachelijk dat Ridge na tientallen jaren heen en weer stuiteren nog steeds tijd nodig heeft om na te denken over met wie hij wil zijn… laat staan ​​dat een van deze slimme, mooie vrouwen het hem zou geven. Maar de scènes van deze week werkten op een paar niveaus voor mij.

Taylor, Brooke sluiten B&B af

“Wat zeg jij? Eén spelletje steen, papier, schaar… de winnaar krijgt Ridge?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Waarom Hope Deacon misschien meer dan ooit nodig heeft!

Ten eerste is er het feit dat met Krista Allen in de rol van Taylor, het verhaal een beetje anders aanvoelt. Haar energie is compleet anders dan die van Hunter Tylo, en de chemie die ze deelt met Thorsten Kaye valt niet te ontkennen. Wil ik beter voor Taylor? Verdorie, ja… en ook voor Brooke.

Dan is er nog de Deacon-factor. Ik kan me eerlijk gezegd niet herinneren dat ik in het verleden een grote Deacon/Brooke-fan was. Maar als hij voor haar staat en zijn zaak bepleit, is het moeilijk te ontkennen dat hij een veel betere man voor haar zou zijn dan Ridge. En als Brooke besluit dat ze de rest van haar leven in een giftige relatie met Ridge wil doorbrengen, hey, kan Deacon bij Taylor aankloppen. Sterker nog, ik hou van die gedachte, al was het maar vanwege hoe Brooke en Ridge elk zouden reageren!

Waar ik niet van hou, is dat Brooke Deacon uit haar huis verbiedt als Ridge niet hetzelfde doet met Taylor. Ja, Brooke en Deacon delen een verleden… maar het is niets vergeleken met dat van de wereldberoemde psychiater en haar favoriete ex!

De waarheid vertellen

Een van mijn favoriete scènes deze week was Bill die op Ridge binnenstormde om hem een ​​paar waarheden te geven. “Waarom woon je in het huis van je vader en zuig je op je duim alsof je de benadeelde partij bent, medelijden met jezelf?” vroeg Dollarbiljet. Het enige wat ik me kon afvragen was: “Waarom is Bill niet minstens drie dagen per week aanwezig?” Hij is tenslotte een van de allerbeste personages op dit doek.

Vet B&B Ridge Bill-kantoor

In tegenstelling tot Ridge zijn we altijd blij om Bill te zien.

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Ashley Jones (Bridget) is klaar voor een nieuwe start

Ondertussen moet iemand Grace gaan zitten en haar een paar van die harde waarheden geven. Je weet wel, zoals, “Je dochter is een volwassen vrouw die haar eigen beslissingen kan nemen” en “Zende is dat niet alles. Hij was helemaal bezig met flirten met Zoe terwijl ze verloofd was met Carter. En niet voor niets, maar als Zoe niet zo’n nummer op Carter had gedaan, was hij misschien niet de hete puinhoop die hij nu is!’

Je moet vrienden hebben

Ik hield van dat geweldige moment waarop Sheila zich langzaam omdraaide en van oor tot oor grijnsde toen ze haar oude vriend Mike herkende. Het was een van die geweldige momenten die we niet eens hebben meegemaakt denken te verwachten, wat mijn favoriete soort is.

B&B sheila boze grijns

Of dat nu een pistool in Mike’s zak is of niet, Sheila is duidelijk blij hem te zien.

Krediet: CBS-screenshot

Maar wat dacht Li in godsnaam? Natuurlijk, het was leuk om Finns twee moeders te zien gaan, maar het sloeg ook nergens op. Li heeft overuren gemaakt om te voorkomen dat de Forresters zelfs maar vragen zouden stellen over Finns laatste rustplaats. Dus het was vergezocht om haar de vrouw te laten bezoeken die ze weigerde te erkennen als Finns moeder en haar vervolgens de hand te tippen door zo nonchalant te zijn met haar woordkeuze.

Maar tussen Li’s losse lippen en Mike’s terugkeer, zette de show perfect de volgende boog van het verhaal op, dus ik ben bereid om de schrijvers wat speling te geven. We begonnen tenslotte pas net de echte psycho Sheila te krijgen die we allemaal kennen en waar we van houden toen ze naar de gevangenis werd gestuurd. Persoonlijk ben ik benieuwd wat ze hierna gaat doen!

Willekeurige gedachten

• Ridge vertelde over Quinns kookkunsten was belachelijk en illustreerde een van mijn grootste ergernissen met moderne soaps: rijke mensen hebben geen bedienden meer. Het is krankzinnig dat mensen die op privéjets springen en gigantische herenhuizen bezitten, niemand hebben om de deur te openen of het avondeten te koken.

Meer: We hebben de perfecte man voor Taylor…

• Toen Grace naar hem toe liep, Zende’s telefoon uit zijn hand griste en door zijn foto’s begon te bladeren, wilde ik dat hij hem terug zou pakken. Ik bedoel, wie doet dat? En haar reactie toen ze Paris zag vrijen met Carter doodde me. Het leek alsof Grace ter plekke zou instorten door een hartaanval. In plaats daarvan marcheerde ze naar Ridge’s kantoor en beschuldigde Carter ervan haar dochter seksueel lastig te vallen!

• Ik weet niet waarom, maar Hope die die fruitschaal pakt toen zij en Liam het hoofdgebouw verlieten naar de hut – “Ik neem dit terug!” – brak me op. Ik weet niet zeker wat er precies in die kom zat, maar gezien de prominente plaatsing in de onderstaande scène, kan ik alleen maar denken … “Ik zal hebben wat ze hebben!”

gewaagde mooie liam hoop sex fruitschaal

Deze schaal heeft een aantal dingen gezien die hij nooit zal kunnen zien…

Krediet: CBS-screenshot

• Tussen Hope en Liam die hun hut in een plezierpaleis veranderen, en Eric’s stoeipartijen met Donna, Vet en mooi leek vastbesloten om deze week in zijn eentje sexy terug te brengen naar soaps. Ik vind het geweldig dat de show Eric schrijft als een seksueel wezen, vooral na dat hele verhaal over erectiestoornissen. Het personage is altijd geweest, zoals Stephanie het ooit zei, “een geile, oude geit.”

De zomer is aangebroken en we hebben allerlei stomende previews en voorspellingen. Wil je weten wat er daarna gebeurt in je favoriete programma’s? We hebben je gedekt!