Bold & Beautiful’s Tanner Novlan (Finn) deelt een shirtloze strandfoto


Ik bespioneer met mijn kleine oog…

Terwijl de rest van ons onze staart eraf vriest, is het leven een strand voor The Bold and the Beautiful’s Tanner Novlan (Fin). De CBS-soapster bracht onlangs enige tijd door in South Beach, Miami, Florida en gaf zijn volgers een glimp van zijn dag op het strand en verklaarde: “Feest in de stad waar de hitte is.”

Met Novlan die wegliep van het witgekapte water en de blauwe lucht, was de achtergrond adembenemend. Het was echter het shirtloze zelf van de acteur dat hetzelfde leek te doen voor een gelukkige toeschouwer.

Keurmerk favoriet en Maagdelijke Rivier ster Benjamin Hollingsworth liet iedereen meedoen aan zijn spelletje I Spy en merkte onder de foto op: “Het meisje in de oceaan heeft gewoon haar nek gebroken.”

Meer: Hallmark’s meest geliefde sterren gerangschikt

Terwijl de opmerking van Hollingsworth ons deed lachen, reageerden anderen op Novlans goed onderhouden lichaamsbouw. Zijn vrouw, Vet en mooi alum Kayla Ewell (ex-Caitlin), plaatste eenvoudig een vuur-emoji terwijl een andere Hallmark-acteur, Ryan Rottman, erop stond: “Je draagt ​​​​een shirt om me heen in Mexico.” Vroegere Het dagboek der Vampieren hoofdrolspeelster Nina Dobrev zei: “Damn bro”, zoals veel fans herhaalden hoe heet hij eruitzag.

Voorafgaand aan zijn strandvakantie keerde Novlan tijdens de vakantie terug naar zijn geboorteplaats Paradise Hill, Saskatchewan, Canada en had hij wat plezier in het koudere weer op een sneeuwscooter en deelde hij “Canadees niveau 1000”.

Meer: Tanner Novlan deelt foto’s van een magische plek

Maar daar hield het plezier niet op… hij zeilde rond op een met ijs bedekt meer – of zoals hij zei: “Nog steeds zoemend op het meer.”

Toen luidde het nieuwe jaar in met zijn vrouw en vrienden op Miley’s oudejaarsfeestje, die werd georganiseerd door Miley Cyrus en Pete Davidson, in Miami.

Als je meer van Novlan en andere shirtloze strandlichamen wilt zien, hebben we je in contact gebracht met een nat en wild Vet en mooi fotogallerij onderstaand.